Obavještenja

NOVO: elprog VCDS 10.6 limited edition. Vrhunski auto dijagnostički uređaj za VAG (Vw,Audi,Seat,Skoda). Za više informacija kliknite ovdje ,a ukoliko imate neipravan dijagnostički uređaj ili želite postojeći uređaj nadograditi na višu softversku verziju kontaktirajte nas preko ovog mail-a.

Isključenje FAP/DPF filtera za sva vozila koja posjeduju FAP filter (Citroen, Peugeot, Renault, Opel, VAG ...). Za info klikite OVDJE (morate biti registrirani).

#26 29-05-2010 11:40:25

predingli
Expert
Iz: Križevci, Hrvatska
Registrovan: 24-12-2008
Komentari: 2,190

Re: Texa Axone Direct

Sve je reèeno, nemam ništa za dodati, neka malo proèitaju i internet majstori koji dolaze na forum i onda se ljute kad mu kaže netko da ide majstoru, da se auto ne popravlja preko foruma !

Ne pitaj me ono što ne znam smile !

#27 29-05-2010 20:46:24

elvis
elproger
Iz: S.Most BiH
Registrovan: 18-01-2009
Komentari: 111

slazem se sa konstatacijom kolege, mada je kod mene druga situacija, jer u mom gradu ja i eli jedino imamo dijagnosticke aparate i znamo ih koristiti, u biti dijagnostiku naplacujemo ako se auto ne radi kod nas 30 maraka spojimo odstampamo test i ne dajemo daljnje upute o popravci, a ako je auto dovezen kod nas na popravku ne naplacujemo dijagnostiku "ali je u biti naplatimo kroz dijelove ili rad" jer kako rece kolega treba zaraditi za dopunu dijagnostika, klimu isto tako naplacujemo 40 eura i svake dvije godine mjenjamo aparat tako da uvijek imamo naj jaci aparat u nasem gradu. Mada kod nas je spas sto je prosjek mehanicara u nasem gradu 50 godina mada ima nekih novih crnjaka koji rade ali su tanki i sa opremom i sa znanjem, tako da mi ne obaramo cijene , trudimo se da kvalitetno napravimo i kvalitetno naplatimo i sad za sad uspijevamo u tome.
Prijedlog svim kolegama radite kvalitetno i naplacujte svoj znoj bili fizicki ili intelektualni.
dajem jedan primjere meni vodinstalater dosao zamjeniti cesmu za vodu radio 7 minuta sa francuzem i 25 eura. a kod mene u gradu neki divljaneri skidaju mjenjac za 25 eura.

#28 30-05-2010 22:19:19

Bacha
elproger
Iz: Beograd
Registrovan: 04-01-2010
Komentari: 0

TO je TO.
Kad bi svi se držali ovoga bilo bi lakše svima.
I mušterijama i majstorima.

elvis napisao:

slazem se sa konstatacijom kolege, mada je kod mene druga situacija, jer u mom gradu ja i eli jedino imamo dijagnosticke aparate i znamo ih koristiti, u biti dijagnostiku naplacujemo ako se auto ne radi kod nas 30 maraka spojimo odstampamo test i ne dajemo daljnje upute o popravci, a ako je auto dovezen kod nas na popravku ne naplacujemo dijagnostiku "ali je u biti naplatimo kroz dijelove ili rad" jer kako rece kolega treba zaraditi za dopunu dijagnostika, klimu isto tako naplacujemo 40 eura i svake dvije godine mjenjamo aparat tako da uvijek imamo naj jaci aparat u nasem gradu. Mada kod nas je spas sto je prosjek mehanicara u nasem gradu 50 godina mada ima nekih novih crnjaka koji rade ali su tanki i sa opremom i sa znanjem, tako da mi ne obaramo cijene , trudimo se da kvalitetno napravimo i kvalitetno naplatimo i sad za sad uspijevamo u tome.
Prijedlog svim kolegama radite kvalitetno i naplacujte svoj znoj bili fizicki ili intelektualni.
dajem jedan primjere meni vodinstalater dosao zamjeniti cesmu za vodu radio 7 minuta sa francuzem i 25 eura. a kod mene u gradu neki divljaneri skidaju mjenjac za 25 eura.

#29 01-06-2010 13:50:37

ignjat
elproger
Iz: Ruma
Registrovan: 20-05-2009
Komentari: 326

Bolje da se preorijentisemo u vodoinstalatere jer ovaj posao ode u k..... Najjaca dijagnostika je da vidis gde je mokar zid i da ga slupas cekicem.

When you have everyting under control, youre not fast enough!

#30 01-06-2010 14:53:51

internet majstor
Expert
Iz: zalegnem...
Registrovan: 29-01-2010
Komentari: 1,073

ja bi da krecim i molerisem,zalazim po stanova umacem macak krecim u bijelo sva je investicija macak i merdevine...

to znam i ja i mene je brat u italiji

#31 01-06-2010 19:26:56

markusvb
elproger
Iz: Vrnjacka Banja
Registrovan: 21-06-2009
Komentari: 199

udruzenje ili asocijacija bi bili prava stvar za ovaj problem. definisu se cene, uniste crnjaci i napravi dobra reklama.

#32 01-06-2010 23:46:40

Eli&Elvis
Expert
Iz: S.Most BiH
Registrovan: 15-12-2008
Komentari: 2,012
Web

reuf napisao:

ja bi da krecim i molerisem,zalazim po stanova umacem macak krecim u bijelo sva je investicija macak i merdevine...

reufe bez umakanja hahahhaha

Podnožje foruma