Obavještenja

NOVO: elprog VCDS 10.6 limited edition. Vrhunski auto dijagnostički uređaj za VAG (Vw,Audi,Seat,Skoda). Za više informacija kliknite ovdje ,a ukoliko imate neipravan dijagnostički uređaj ili želite postojeći uređaj nadograditi na višu softversku verziju kontaktirajte nas preko ovog mail-a.

Isključenje FAP/DPF filtera za sva vozila koja posjeduju FAP filter (Citroen, Peugeot, Renault, Opel, VAG ...). Za info klikite OVDJE (morate biti registrirani).

#1 26-06-2010 15:46:49

raven_sk
elproger
Iz: Sisak
Registrovan: 09-05-2008
Komentari: 561

bmw pa soft 1.36

pozdrav, preko ebaya sam naletio na povoljnu priliku i za neku sicu kupio pa soft scanner za bmwa s adapterima za bmw okrugli i obd port, posto je naravno kinez i nema podrske nisam dobio nikakve upute ni nista.....ima li tko od vas da je voljan podjeliti nekakvu tablicu ili upute za iscitavanje gresaka, posto soft prikaze greska samo u nekom cudnom kodu (predpostavljam binarnom) sto meni bez uputa i s autodatom bas nista ne znaci

ne vrijede mi odgovori poput pitaj dobavlajca jer je kupljeno jeftinije i ocito bez podrske, naivno nisam znao da soft izbacuje greske u nekom cudnom kodu te sam racunao da cu ih moci "desifrirati" u autodati

unaprijed hvala

U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.

Albert Einstein

#2 26-06-2010 20:24:23

autoservis-edo
Expert
Iz: V.Gorica
Registrovan: 01-07-2009
Komentari: 1,140

Re: bmw pa soft 1.36

te greske koje ti ispisuje neke se mogu nac u autodati a neke ne...ja sam se isto mucio sa njima i pospremio ga u ladicu i sad sad radima sa inpom......upisi u google Bmw error codes....i tam ces nac neke opise tih gresaka koje se pojavljuju iscitavanjem sa pa softom....

#3 09-10-2010 14:24:57

Batman
Novi član
Registrovan: 23-01-2009
Komentari: 3

Tako je. Na internetu postoji pdf sa listom gre¹aka.

#4 09-10-2010 19:13:03

oliver
Expert
Iz: SRBAC-RS
Registrovan: 24-01-2009
Komentari: 1,770

šta je sad ovo? Još jedan od onih... još je Batman i sad kad doðe i Robin big_smile

Podnožje foruma