Niste prijavljeni.
autodata na hrvatski, ja radije lupam po ovoj stranoj nego po nekoj na frizerski prevedenoj gdje ne kužiš ništa.
slazem se i ja vec godinama lupam po engleskom i talijanskom ima auto data na hrv kad sam bio na seminaru covjek mi pokazo 3.24 i koliko sam vidio sve je ok prevedeno samo brate to kod novaka pjeva oko 5000kn pa je onda bolje malo se mucit na stanom
u radu je spas a spasa nema
Imam autodatu 3.18 ina njoj imaju samo tehnièki podatci za veæinu teretnih vozila pa me interesira da li je šta više izašlo na verziji 3.24. Posebno me interesira Iveco.
kad ce vec jedno m auto data na hrvatski nikako da svane taj dan..
cim bude dovoljan broj zainteresiranih LEGALNIH korisnika..pitaj novak a za cjenu..ma daj i kineske kucice sam vec naucio otkad sam u ovom poslu
a legalnih korisnika ne bude i bit ce ih sve manje jer niko nije lud da daje tolike pare jer svatko zna bar jedan strani jezik ili bar nesto konta
u radu je spas a spasa nema
Pa normalno kad su cjene u nebu, umjesto da spuste cjenu na 100-tinjak eura po komadu,i imali bi veæu zaradu nego ovak, prije bi prodali 20 autodati po toj cjeni nego 2 po sadašnjoj, sad ne znam jel ovi iz autodate ne znaju ili ne žele tak razmišljati ?
Ne pitaj me ono što ne znam
!
Pretrazivao sam forum da nađem neki link nekog autodata na hrvatskom jeziku. ali nista ili zaista nisam sposoban da nađem. Može li tko pomoći.
svaki dogadj'aj u zivotu koji se dogodi je ustvari refleksija tvoje licnosti odnosno to je nesto sto se moralo desiti da tebe izgradi u ono sto trebas biti
Bez statusa elprogera niti neæeš naæi nikakav link, znaèi prvo to zaslužiš a onda tražiš ![]()
Ne pitaj me ono što ne znam
!
Ljudi a da li adatu pokrecete sa cda ili sa hdda? mozda je zato spora?
Nafte je sve manje, okrenimo se alternativi!
Sa harda
Ljudi a da li adatu pokrecete sa cda ili sa hdda? mozda je zato spora?
Ja sam probao i jednu i drugu varijantu i isto je.
Za autodatu 3.24 treba vam dualcore procesor i minimum 1Gb ddr2 ram da bi radila normalno.A ako je koristite na nekom starijem laptopu onda cete se nacekati da se ukljuci.Recimo imam dualcore na laptopu ali kad radim samo sa baterijom ,bez punjaca nikad da se ukljuci.Jako je zahtevna po pitanju konfiguracije sistema.
nije tacno, imam je instaliranu na novom lap-top racunaru dual 2.2, 2 giga ram i nista bolje!
best regards!
Nije stvar u brzini procesora, stvar je u emulatoru kljuca koji se mora stalno pokretati da bi radila sto strasno usporava rad. Volio bih cuti nekoga tko ima licenciranu verziju pa da kaze kako to radi, vjerujem da radi sasvim dobro i brzo. Iskreno receno i mene toliko nervira pa mi je zao sto nisam ostavio staru verziju.
Ne nastojim biti jeftiniji, nastojim biti bolji!
nije tacno, imam je instaliranu na novom lap-top racunaru dual 2.2, 2 giga ram i nista bolje!
Nismo se skontali...I meni na laptopu sporo podize,a bez punjaca je katastrofa dok na kucnom(desktop-u) mnogo brze otvara...
U firmi gdje radim postoji licencirana verzija 3.25 radi bezprijekorno a na licnom racunaru posjedujem 3.24 verziju posjedis dok prebaci stranicu.
Nije stvar u brzini procesora, stvar je u emulatoru kljuca koji se mora stalno pokretati da bi radila sto strasno usporava rad. Volio bih cuti nekoga tko ima licenciranu verziju pa da kaze kako to radi, vjerujem da radi sasvim dobro i brzo. Iskreno receno i mene toliko nervira pa mi je zao sto nisam ostavio staru verziju.
Kaj se tièe te razvikane autodate 3.24 slažem se sa ELTIjem problem je u emulatoru i težem krekiranju te verzije. vidio sam licenciranu autodatu radi kao 3.18 bez problema,znaèi nije do kompa nego je u njoj frka ako nije originalna da to riješimo više. ima par šema više,fensi šmensi programèiè za navoðenje otklanjanja kvara kaj ima svaka autodata samo je u 3.24 upakirana ljepše.
Svatko je kovač svoje sreće,a Mišo je Kovać svoje:)
nije toliko spora