Obavještenja

NOVO: elprog VCDS 10.6 limited edition. Vrhunski auto dijagnostički uređaj za VAG (Vw,Audi,Seat,Skoda). Za više informacija kliknite ovdje ,a ukoliko imate neipravan dijagnostički uređaj ili želite postojeći uređaj nadograditi na višu softversku verziju kontaktirajte nas preko ovog mail-a.

Isključenje FAP/DPF filtera za sva vozila koja posjeduju FAP filter (Citroen, Peugeot, Renault, Opel, VAG ...). Za info klikite OVDJE (morate biti registrirani).

#1 03-08-2010 21:14:43

raven_sk
elproger
Iz: Sisak
Registrovan: 09-05-2008
Komentari: 561

carsoft kl

pozdrav, zanima me iam li tko carsoft za mercedesa koji radi s KKL interfaceom?

koliko sam skuzio iz drugog podforuam postoji program ali mora biti posebno crackiran samo za njega.....dok ne napravim carsoft interface treba mi nesto da se snadjem.....unaprijed hvala

U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.

Albert Einstein

#2 04-08-2010 00:53:45

ipejasinovic
elproger
Iz: RS, BiH
Registrovan: 10-06-2009
Komentari: 248
Web

Re: carsoft kl

Pa zar nisam ja tebi odgovorio? Možda je email zalutao...

Screw You Guys, I'm Going Home!

#3 04-08-2010 09:49:55

raven_sk
elproger

ipejasinovic napisao:

Pa zar nisam ja tebi odgovorio? Možda je email zalutao...

nisam siguran dali sam ti poslao cak dva puta mail smile, bili su godisnji, ali niti jendom nisam dobio odgovor sad

mozes li molim te poslati ponovno na mail srecko.uzelac@sk.t-com.hr ili skypom: srecko.uzelac.....mozda mail ne prolazi ako ima nekakv crack pa ga vidi kao virus?

hvala jso jednom na trudu

U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.

Albert Einstein

#4 04-08-2010 13:16:13

delek
elproger
Iz: HR
Registrovan: 12-11-2008
Komentari: 116

Momci ako nije problem, trebao bi  program koji radi s KKl bio bi zahvalan. Pozdrav!

#5 04-08-2010 13:20:08

jure
elproger
Iz: èanjevo
Registrovan: 30-07-2009
Komentari: 42

mislim da ti ja imam program, ali ima jedan problemèiæ. Radi samo u vindovsima 98 niti u jedno drugom operatnom sistemu.
Moro bi vidjet

#6 04-08-2010 14:56:21

raven_sk
elproger

jure napisao:

mislim da ti ja imam program, ali ima jedan problemèiæ. Radi samo u vindovsima 98 niti u jedno drugom operatnom sistemu.
Moro bi vidjet

ma to niej problem wink

Albert Einstein

#7 04-08-2010 22:16:05

delek
elproger
Iz: HR
Registrovan: 12-11-2008
Komentari: 116

ako mozes posalji. Hvala!

jure napisao:

Moro bi vidjet

Podnožje foruma