Obavještenja

NOVO: elprog VCDS 10.6 limited edition. Vrhunski auto dijagnostički uređaj za VAG (Vw,Audi,Seat,Skoda). Za više informacija kliknite ovdje ,a ukoliko imate neipravan dijagnostički uređaj ili želite postojeći uređaj nadograditi na višu softversku verziju kontaktirajte nas preko ovog mail-a.

Isključenje FAP/DPF filtera za sva vozila koja posjeduju FAP filter (Citroen, Peugeot, Renault, Opel, VAG ...). Za info klikite OVDJE (morate biti registrirani).

#1 23-08-2010 23:37:26

zajko mk
elproger
Registrovan: 22-08-2010
Komentari: 34

pozdrav

ja imam brain bee st 6000 vec 3 godine i mogu reci da nisam zadovoljan uopste 50 otsto auta ne moze da otvara i nema puno funkcija kao parktronik za mnoga auta senzore za stelovanja farova kodiranje kljuceva i jos mnoge stvari.

#2 23-08-2010 23:58:01

internet majstor
Expert
Iz: zalegnem...
Registrovan: 29-01-2010
Komentari: 1,073

Re: pozdrav

Dobrodosao nam,kako to da nece jel updejtovan koji puta,ja ti imam 5-6 diagnostika pa jos fali 1 ili 2 i  koji comander a da pricam za neke kolege koje znam koliko su proturili kroz ruke tih alatki...

to znam i ja i mene je brat u italiji

#3 24-08-2010 00:02:18

tomy.virje
elproger
Registrovan: 10-04-2010
Komentari: 377

svaka univerzalna dijagnostika ti je takva..ja imam atal multi diag,pa francuze i talijane radi savršeno...isto i ford pa èak i lada...možeš pristupiti svakom modulu,a dok recimo bmw,opel malo zaostaje...samo osnovni moduli...pa da još uzmem jednu npr. bosch kts nadopunjavale bi se.. i opet nebi imo sve...

#4 24-08-2010 08:32:28

bruki
elproger
Iz: Slovenija
Registrovan: 06-08-2010
Komentari: 80

Tako ti je kot svih univerzalaca...ja imam texu,koja loše radi da japancima in korejcima,a probleme ima i sa fordima.Zbog toga imam još launch..dopunjavam diagnostiko još sa f-boxom od bb,i još vag.com,op.com...Nikad dosta,još uvijek imam probleme,još bi koji trebao..ma kupit èemo i to,))))
Kad si jednom u tome,,,moraš mnoga para da trošiš u uredaje za diagnostiko...To znaèi...da trebaš još kojeg da kupiš.

Podnožje foruma