Obavještenja

NOVO: elprog VCDS 10.6 limited edition. Vrhunski auto dijagnostički uređaj za VAG (Vw,Audi,Seat,Skoda). Za više informacija kliknite ovdje ,a ukoliko imate neipravan dijagnostički uređaj ili želite postojeći uređaj nadograditi na višu softversku verziju kontaktirajte nas preko ovog mail-a.

Isključenje FAP/DPF filtera za sva vozila koja posjeduju FAP filter (Citroen, Peugeot, Renault, Opel, VAG ...). Za info klikite OVDJE (morate biti registrirani).

#1 27-08-2010 18:20:56

Kosta
Novi član
Registrovan: 24-08-2010
Komentari: 8

Fiat tempra - displej digitalna sah tabla

Pozdrav do svima , imam jedan problem i interesuje me vasi savjete i vasu pomoc. U voznju autin brzinometar radi u redu ali odjednom na barometru brzinu pada na nule , i kad auto jos uvjek je u voznju i po nekoliko sekunda vraca se u normali i ponovo na barometru se pokazuje trenutna brzina . Znaci se radi za auto Fiat tempra.

Hvala svima i pozdrav

#2 27-08-2010 21:23:01

Kosta
Novi član

Re: Fiat tempra - displej digitalna sah tabla

Odakle se napaja dikitalni brzinometar za fijat tempra,na koji princip radi.

Hvala svima i pozdrav

#3 28-08-2010 12:06:04

drekawac
elproger
Registrovan: 14-11-2009
Komentari: 142

pozz,i ja imam isto tempru sa digit tablom,i malo je problematicna,,probaj odvoj je i sve dzekove od pozadi da isprskas kontakt sprejom,ili ti je mozda crko pinjol u menjacu,,,,sto je najverovatnije,,

#4 28-08-2010 15:04:04

Kosta
Novi član

izvadio sam komplet sah tablu sve kontakte sam preredio i iscistio i pak isti problem radi normalno i odjedan put na nekoliko sekundi vraca se na nula kilometraz i opet radi normalno.mozda e pin na menjacu ako si imao takav problem opisi kako i gde stoi taj pin kako e povezan i dali od pina se napaja kilometraz pozdrav

Podnožje foruma