Obavještenja

NOVO: elprog VCDS 10.6 limited edition. Vrhunski auto dijagnostički uređaj za VAG (Vw,Audi,Seat,Skoda). Za više informacija kliknite ovdje ,a ukoliko imate neipravan dijagnostički uređaj ili želite postojeći uređaj nadograditi na višu softversku verziju kontaktirajte nas preko ovog mail-a.

Isključenje FAP/DPF filtera za sva vozila koja posjeduju FAP filter (Citroen, Peugeot, Renault, Opel, VAG ...). Za info klikite OVDJE (morate biti registrirani).

#1 02-09-2010 21:44:26

lucky
elproger
Iz: hrvatska zadar
Registrovan: 13-04-2009
Komentari: 311

bmw e89 bosch

ako netko ima clear za centralu bosch 0 285 010 066 bijo bi zahvalan!!!

memorija je 95640 

nazalost je eprom prazan netko je pokusavao to napravit i izbrisao sve

hvala!!

KO NE PITA TAJ NE SKITA!!!!

#2 02-09-2010 21:52:57

lucky
elproger

Re: bmw e89 bosch

ako se nevaram u toj centrali je i broj sasije od auta???

#3 08-09-2010 23:53:25

kanjo
elproger
Iz: Kraljevo
Registrovan: 05-08-2010
Komentari: 123

Ja sam imao egzibiciju sa E60,imala je crash i prijavljivala da ne valjaju prednja dva pilota u stubovima,slali su mi dump iz tachosofta da probam ali nisam nista resio.Na kraju sam dosao do pravog podatka od prijatelja iz Uzica koji je exspert za BMW-e,
Uzmi lepo spakuj i vrati auto stranci da ne trosis vreme uzalud,da bi to radilo mora da se zadovolje odredjeni uslovi,mora de se poklope tabla,SRS centrala,piloti i jos jedan modul(mislim za taj modul),nema potrebe uopste diraati SRS centralu niti sta.
potrebno je imati IMPU dijagnostiku za BMW i sa njom sve na kabal se resava i to tri puta moze da se reprogamira,pose treceg puta mora sve da se menja u kompletu.
Znaci samo IMPA i sve reseno a s obzirom da je neko to vec dirao resenje je samo komplet ceo sto sam nabrojao (i normalno prilagodjenje VIN broja).Ne trosi vreme,Pozz

Jedini pravi auto je novi auto a to moze biti:Mercedes,BMW,........ i Yugo;)

#4 09-09-2010 23:43:07

lucky
elproger

narucio je novu u tomica i rijesio je problem da nije nitko dira moga je sa impom to napravit!!!!

Podnožje foruma