Niste prijavljeni.
Stranice:: 1
Tema zatvorena
zanima me ima li neko proveren chip za pasata u pitanju je BKP motor 2.0tdi 140 ks?
pozdraVW
![]()
provjeren chip imas kod chip tunera
ne razumem,ne trazim nista dzabe samo me zanima jel ima neko dobru mapu,sta je tu cudno?
pa normalno da ni nmozes da trazis za dzabe, jer provjerene mape druze se placaju a imas ih kod svakog ko se bavi chip tuning-om
uostalom ako hoces znati sta je smijesno onda je to da nisi naveo ni broj ecu-a ni broj sofware-a od ecu-a...
da...biti æe razoèaran kad vidi da clone galletto ne radi na siemens ppd...
ja vidim da si ti smesan jer mi navodis brojeve ecu-a itd. a ja pitam jel ima neko da je vec radio cipove za taj motor a broj eku--a cu dati onome ko mi se javi i kaze da moze da mi cipuje auto,a ne ovako kao ti kazes jer bi to onda znacilo da trazim dzabe chip,a jbg ne vozim ficu pa da mi se svako igra sa kompijuterom
da...biti æe razoèaran kad vidi da clone galletto ne radi na siemens ppd...
iskreno mene to ne zanima to je briga onoga ko radi mapu,ima valjda neko sa originalom ![]()
Tachomat napisao:da...biti æe razoèaran kad vidi da clone galletto ne radi na siemens ppd...
iskreno mene to ne zanima to je briga onoga ko radi mapu,ima valjda neko sa originalom
onda u èemu je problem zašto ti tražiš mapu kada je neæeš ti raditi kako sam razumio
Od kada sam sebe uhvatio u laži nikome više ne vjerujem
Ma deèko samo traži chip za pasata, pa de mu prodajte jedan chip :-)
Zadnja izmjena od alldecode (22-02-2010 02:22:54)
Kad coveka ne zanima prodajte mu taj cip pa nek sam tera dalje ![]()
Stranice:: 1
Tema zatvorena