Niste prijavljeni.
Dobar dan, pozdrav svima.
Interesuje me sta mi mozete reci o programu AutoData, da li je to program za dijagnostiku i da li se sa njim mozete povezati na automobil ili su to samo podaci sa shemama i kodovima gresaka.
samo podaci...nikakvo povezivanje...
To sto mislis da je za povezivanje, nisi jedini, je procedura za ispitivanje prema gresci ili problemu koji postoji.
Samo ne znam, skinuo sam je sa kompjutera, nesto ga koci, mozda nije dobra verzija koju imam.
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."-Einstein
Ima sekciju Guided Diagnostick i navaða te na otkrivanje greške, tipa da-ne pitanja eliminacije i nudi sljedeæe korake, isto recimo kao esi tronic i traženje greška prema simptomima, ali ne oèekuj da æe samo autodata popraviti auto, više je kao pomoæni asistent.
Na primjer, pita te pali li auto, pa ako ne pali okreæe li alnaser i slièno...
Ne pitaj me ono što ne znam
!
Kod mene 3,24 jako sporo radi neznam dali je tako kod svakog, inaèe jako je dobra i potpunija od 3,18
Kod mene 3,24 jako sporo radi neznam dali je tako kod svakog, inaèe jako je dobra i potpunija od 3,18
Je jako sporo radi, tak je izgleda svima !
Ne pitaj me ono što ne znam
!
problem je sto nije prevedena na naski -ali eto podrzava dosta stranih jezika pa hajd -a za sledecu verziju moramo jos maalo sacekat
problem je sto nije prevedena na naski -ali eto podrzava dosta stranih jezika pa hajd -a za sledecu verziju moramo jos maalo sacekat
joj ona prevedena ima grešaka, jedna me dobro koštala, od tad sve što vidim u našoj provjeravam u engleskoj
Mislio sam da ima neka opcija za povezivanje koja se pojavi tek kad se spoje racunar i automobil, ali izgleda nista od toga
Hvala na odgovorima.
ma ona na nasem je cisto zamajavanje tj gubljenje vremena, ja sam je jedanputt instalirao i probao i bacio ,bjezi od nje sto dalje
ova zadnja je dobra malo je spora ali radi .
Malo sam je ubrzao smanjivsi da ne budu prisutna sva godista vec negde od 93-4 i izbacio traktore i ono sto mi ne treba stalno a mozes ga vratiti kad god zatreba.Rekao bi da je za nijansu brza ali to je tako,spora je.
Malo sam je ubrzao smanjivsi da ne budu prisutna sva godista vec negde od 93-4 i izbacio traktore i ono sto mi ne treba stalno a mozes ga vratiti kad god zatreba.Rekao bi da je za nijansu brza ali to je tako,spora je.
Bolje išta nego ništa, baš æu probat ovo napravit...
im kod mene je 3.24 spora...i jos mi se kolje sa dijagnostikom na usb portu......tako da je samo doma koristim di nemam dijagnostiku.....
..ja sam resio da na jedan racunar u servisu vrayim stariju verziju,ova ubija kako je spora..
spora je ali ne toliko treba 3-4 sekunde da prebaci sa jedne na drugu stranicu
bolje da je spora i djaba nego brza i da kosta malo strpljenja ljudi sve je ok
u radu je spas a spasa nema
ja mislim da je spora zbog toga sto nije dobro krekovana ,sigurno orginal ne koci tako ,al je previse skupa
Ljudi de mi recite da li je kod vas na racunaru auto data 3,24 spora kod mene je izuzetno spora a instalirana je na ljutoj deelovoj masini koja ima 4 giga rama ekstra graficku kartu procesor dual core ja ga skoro kupio bio je najbolji u delovoj ponudi, svi programi mi ferceraju samo tako a autodata nesto skroz sporo otvara.
Eto kod mene nije toliko spora, a mišina je iz 2001 god.
Screw You Guys, I'm Going Home!
spora je kod pokretanja, poslije kod otvaranja je bolje.
i kod mene je taj isti problem ja je dva puta za redom instalirao mislio sam da sam negdje fulao ali znaci to je to sad mi je lakse heheheh, ali naka radi polako ima ona poslovica ko zurio vrat slomio.
ne treba lupati glave..kod svih je isto...a sta da je nema ![]()
ne treba lupati glave..kod svih je isto...a sta da je nema
e bas tako.. ma ako mora moze i sporije..samo da ideeee
Zadnja izmjena od carclima (04-03-2010 22:40:58)
kad smo veæ kod autodate 3.24 da li je ko uspio instalirati na drugom jeziku...u toku instalacije se potvrdi npr.njemaèki i prilikom generiranja koda isto na njemaèki i na kraju kad se pokrene na engleskom je...ima kakva fora.... :-(
kad ce vec jedno m auto data na hrvatski nikako da svane taj dan..
u radu je spas a spasa nema