Niste prijavljeni.
Stranice:: 1
ima li tko iskustva s ovim priruænom spravicom i kako se pokazala u praksi
citajuci uputstvo solidana stvarcica -moze se reci i dobra za prvu pomoc a za toliko koliko je njegova cena
i meni se èini kao prihvatljhiva+instrument+znanje+iskustvo i trebala bi da posluži
Mo¾e se koristit in US, japan i PSA reno.
Mo¾e se koristit in US, japan i PSA reno.
nemože . možeš pratiti motorme kontrolere ali nemožeš u taho , air bag , abs . za svako od navedenih vozila imaš pripadajuæi ureðaj . fr..., jp.... da ne reklamiram itd...
kako se zove onaj auto sa trozupcem ? ma onaj sa vilama ? nema veze sjetit ću se . do tada pozdrav svima
imam istu nekada ali i vrlo cesto odlicna za te novce nista bolje ne postoji
Mene isto interesuje ovaj aparat koliko kosta nov a koliko se krece polovan operativni sistem u njemu trenutno V 2.00CN H/W V2.00 kakav je sto se tice nadogradnje softvera podrske za novija vozila.Ako neko moze malo detaljnije da odgovori u koja sve vozila WV moze uci u ono sto nudi mislim do koje godine.Pozzz
Evo ukratko. Imas 4 modela Autel Maxidiag skenera:
Autel Maxidiag JP701
Autel Maxidiag EU702
Autel Maxidiag US703
Autel Maxidiag FR704
Sva cetiri su hardwerski jednaka i razlikuju se samo u natpisu i modulima koji su inicijalno ubaèeni u njega. Moduli se ubacuju sa PCLink programom koji dobiješ uz skener i mogu se dodavati/brisati pojedinaèno. Skener ima ogranièenu memoriju i ne možeš sve ubaciti odjednom ali možeš kombinirati module iz više modela. Npr. ubacis tojotu, bmw, renault, Mercedes i Chrysler u njega, pa kada ti zatreba VAG opet ga spojis sa raèunalom, obrišeš BMW i ubacis VAG. Sve radi dosta dobro, a ima i OBD mod sa Live Data parametrima koji se na ekranu mogu prikazati i grafièki. Nije to svemoguæa dijagnostika sa nekim naprednim funkcijama, ali za relativno male pare stvarno možeš dobiti osnovne funkcije èitanja/brisanja grešaka na motoru, Airbagu, ABS-u i još nekim sistemima (na nekim i brisanje servisa) na hrpi vozila od devedesetih na dalje. Èak je i izrada dosta kvalitetna.
Moduli se mogu naæi na netu za besplatni download. Vidio sam æak i neke projekte da se proširi memorija u skeneru pa da svi moduli mogu ubaciti odjednom, ali to ti veæ vjerojatno zahtjeva dosta preciznog lemljenja po njegovom PCB-u.
Stavio sam u attachment nekoliko modula koje imam na disku...
Zadnja izmjena od kikib (02-08-2010 01:05:34)
Kiki Osijek
Ajde poka¾i mi barem jedan uspe¹an projekat sa pro¹irenom memoriju?!
Nema uspješnih, trenutno.
Screw You Guys, I'm Going Home!
©ta oèemo sad golega ipejasinovic, onda èemo èekat jo¹ neko vreme.
a imas model 70x uni,,,malo je skuplji ali bar koliko vidim je sve objedinjeno u jednom,,,,,i sam razmisljam o nabavci ,fino je za terenski rad,,
Nešto slièno imam i ja ....ne seæam se da li je baš Autel ali radi samo motornu grupu na 90% vozila na koje sam kaèio a bilo ih je pooooprilièno...poenata je što me je to koštalo 60 funti i za te pare je FENOMENALAN.....briše greške,èita parametre(dosta taèno),FF,itd....iako su kolege sklone da takve ureðaje pljuju lepa stvarèica za imati pogotovo za teren i preprodavce kao i za uèenike da stièu smopouzdaanje..........pozdrav!
sva cetri modela objedinjena su u novom modelu MD 801 po vrlo pristupacnoj ceni u USA
Stranice:: 1