Niste prijavljeni.
Stranice:: 1
Kolege imam problem sa ovom korsom nigde ne mogu da nadjem semu za migavce,inace ne rade joj prednji migavci i levi i desni a osiguraci su dobri....
Zadnja izmjena od Milance SB (08-08-2010 20:33:17)
Tu ti je prekidac za migavce na volanu, pa BCM, pa relei za leve i desne i normalno osiguraci.
A mozda je masa problem, jer podeljeni su na leve i desne, a ne rade ti samo prednji.
Zadnja izmjena od marsher (08-08-2010 20:50:04)
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."-Einstein
Ma to da, ali nije mi jasno kako su odvojili prednju stranu od zadnje....posto migavci pozdi rade....
Kolege imam problem sa ovom korsom nigde ne mogu da nadjem semu za migavce,inace ne rade joj prednji migavci i levi i desni a osiguraci su dobri....
pozdrav!imali daljinasko centralno? imas semu u autodati 324,tolerancdati.......
Ima centralno,a seme nazalost nema ni u autodati ni u tolerance dati....
Evo pozicije konektora za zadnje, kao i releja za levi i desni
Zadnja izmjena od marsher (08-08-2010 21:16:10)
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."-Einstein
Ima centralno,a seme nazalost nema ni u autodati ni u tolerance dati....
ja bi se zakleo da sam vidio,vjerovatno grijesim,nisam u radionici pa nemogu da pogledam,imali prednje m. kad centalno ot.zakljuc.?
Puno hvala kolega ali releji rade samo mi ne pustaju signal na prednje migavce.......
Milance SB napisao:Ima centralno,a seme nazalost nema ni u autodati ni u tolerance dati....
ja bi se zakleo da sam vidio,vjerovatno grijesim,nisam u radionici pa nemogu da pogledam,imali prednje m. kad centalno ot.zakljuc.?
Neznam nisam to probao proverio sam osigurace zacas i reko da dodje u ponedeljak...
Reseno...Hvala kolege na pomoci ,Otisli su pinovi za masu u farovima nalemljeni drugi kontakti i migavci rade super....
Reseno...Hvala kolege na pomoci ,Otisli su pinovi za masu u farovima nalemljeni drugi kontakti i migavci rade super....
pozdrav!drago mi je da si rijesio problem,ipak ima shema migavavaca u autodati!!
Stranice:: 1