Obavještenja

NOVO: elprog VCDS 10.6 limited edition. Vrhunski auto dijagnostički uređaj za VAG (Vw,Audi,Seat,Skoda). Za više informacija kliknite ovdje ,a ukoliko imate neipravan dijagnostički uređaj ili želite postojeći uređaj nadograditi na višu softversku verziju kontaktirajte nas preko ovog mail-a.

Isključenje FAP/DPF filtera za sva vozila koja posjeduju FAP filter (Citroen, Peugeot, Renault, Opel, VAG ...). Za info klikite OVDJE (morate biti registrirani).

#1 20-08-2010 23:35:48

gliser
Član
Registrovan: 22-08-2009
Komentari: 15

majstor me skoro presvukao (oprez u istri)

najtopliji dan u kolovozu...vraèamo se iz italije mojim audi (A6 2.5 v6 2000g ) ,,,,.gužva ..kolona vruæina, klima do j..Kad sam krenuo uz brdo ,auto poène sam usporavati na nekih 1800okretaja ne crkaje ali ni da povuæe.. e to je sreæa, èetiri žmigavca i igra živaca...dovuèem se do Buja
....usput je mehanièar koji je uradio veliki servis na mom kombiju (mada sad i u to sumljam naplatio mi 4700kn
daly35s11)da ga spoji na tester ....normalno nema problema stalna mušterija ....kaže on meni.....sa tim audiom se nitko nije usreæio loša izvedba motora ,amortizera, v motor itd. Tester onaj veliki zeleni ...mislim bosh  na talijanskom jeziku ....5minuta i prognoza  loša otišla pumpa visokog pritiska...  7000kn ali za mene 6500 stalni klijent ,...ha ha nemam para, èekaj da nešto iskombiniram.pitam ga smijem li ga voziti u ovakvom stanju ??klima glavom!!!!!!!????..nije zdravo ali probaj i tako ja nazovem par mehanièara svi prezauzeti,normalno ;turista kao u prièi....pa i mi plaæamo eurima!!.više manje?zar ne.
u Rovinju mogu pustiti auto 6-7dana, pa æe napraviti dijagnostiku ponovo auto još vozi....pali ali ne preko 1800 okretaja
usput skužim reklamu na jednom autu: auto elektrièar ŽELJKO xxxxx  UMAG. nazovem ga  ujutro i èovjek  kaže: dovezi....dijagnostika 200kn.. Nema veze..veè sam tu,! zovem iz auta .
veli on meni tvoj auto ima jednu jedinu grešku= senzor topline....(.ma daj ,,molim te) zove on svog majstora ovaj potvrdi da ima takav senzor novi, u radnji.  skinu zaštitu sa motora i vidi stvarno na senzoru ima kap vode .probila zaštitu i prespojila  kontakt te  lažan signal kompjutoru ...veli èovjek.što se mene tièe pali auto i doði za par dana da ga spojimo ponovo Audi kao nov
popravak kod ovog majstora 200+130kn senzor=330kn
svaka èast veèini ali ovaj moj joj.....nikad više

#2 20-08-2010 23:46:45

zoran69
elproger
Iz: eu
Registrovan: 25-06-2010
Komentari: 51

Re: majstor me skoro presvukao (oprez u istri)

pravi autiæ...bosch pumpa+abs+automatski mjenjaè+klackalice hidropodizaèi...kad to krene....jedno za drugim ...rješi ga se...
pozdrav

#3 20-08-2010 23:50:44

bruki
elproger
Iz: Slovenija
Registrovan: 06-08-2010
Komentari: 80

Oprez ti je potreban posvuda....turisti...inostranci...so ti svugdje na udaru.....najlakše je reèi u okvari je bosch pumpa....kod svakog drugoj je crkla....

#4 21-08-2010 12:33:49

bjeli
Expert
Registrovan: 30-03-2009
Komentari: 1,239

svakakvi ljudi postoji tako i majstora tako i musterija

#5 21-08-2010 13:59:12

templar
elproger
Iz: istra
Registrovan: 04-03-2009
Komentari: 512

nije tako samo u istri tako je svugdje a i gore da ne pricam u italiji austriji  inace zeljko je vrhunski majstor mogu da ti potvrdit iz prve ruke

u radu je spas a spasa nema

#6 23-08-2010 00:30:34

salex
elproger
Iz: Modrica-Doboj,RS,BiH
Registrovan: 19-03-2009
Komentari: 93

Ruku na srce ima nas svakakvih,bio sam u (ne)prilici da se kolega strasno ljuti na mene jer sam  otklonio kvar za bagatelu a on htio da mijenja glavu motora, nisam znao sta da kazem bilo mi je neugodno sto sam dosao u sukob bezveze,nije mi bila namjera samo sam radio svoj posao.

Cuvajmo okolinu,sacuvajmo planetu!

Cuvajmo okolinu,sacuvajmo planetu!

#7 29-08-2010 22:34:34

Eli&Elvis
Expert
Iz: S.Most BiH
Registrovan: 15-12-2008
Komentari: 2,012
Web

moj savjet prodajte to auto dok je jos ispravan, 2,5 tdi je sramota audija.

Podnožje foruma