Obavještenja

NOVO: elprog VCDS 10.6 limited edition. Vrhunski auto dijagnostički uređaj za VAG (Vw,Audi,Seat,Skoda). Za više informacija kliknite ovdje ,a ukoliko imate neipravan dijagnostički uređaj ili želite postojeći uređaj nadograditi na višu softversku verziju kontaktirajte nas preko ovog mail-a.

Isključenje FAP/DPF filtera za sva vozila koja posjeduju FAP filter (Citroen, Peugeot, Renault, Opel, VAG ...). Za info klikite OVDJE (morate biti registrirani).

#1 25-08-2010 12:40:21

tango91
elproger
Iz: Split
Registrovan: 08-07-2009
Komentari: 382

Opel Corsa

Bok
Trebala bi mi pomoc oko Opel Corse-C 2004.g. 1.2 motor,kodna greška koju original dijagnostika izbacuje je PP1607,navodno da je crkao kompjuter od automatske getribe,pa sad me zanima jel to moze biti dal je netko imao taj slucaj i navodno da se to moze popraviti ta elektronika,pa dal je netko imao iskustva s time i da me malo uputi oko te elektronike sto bi trebalo pogledati i slicno .....
hvala....

#2 25-08-2010 14:43:26

raven_sk
elproger
Iz: Sisak
Registrovan: 09-05-2008
Komentari: 561

Re: Opel Corsa

tango91 napisao:

Bok
Trebala bi mi pomoc oko Opel Corse-C 2004.g. 1.2 motor,kodna greška koju original dijagnostika izbacuje je PP1607,navodno da je crkao kompjuter od automatske getribe,pa sad me zanima jel to moze biti dal je netko imao taj slucaj i navodno da se to moze popraviti ta elektronika,pa dal je netko imao iskustva s time i da me malo uputi oko te elektronike sto bi trebalo pogledati i slicno .....
hvala....

kolega s posla je imao taj problem, ali je njegova elektronika toliko bila izgorila da joj nije bilo spasa

U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.

Albert Einstein

#3 25-08-2010 20:00:32

tango91
elproger
Iz: Split
Registrovan: 08-07-2009
Komentari: 382

a ova je upalila gresku mislim auto radi normalno i sve .....al kazu da se ne smije tako voziti ...sad koliko je izgorilo ne znam ....al eto cisto pitam da znam sto me moze cekati sve i to je to smile

#4 25-08-2010 22:05:30

marsher
elproger
Iz: Skopje
Registrovan: 05-01-2010
Komentari: 440
Web

Moze biti i lamela da ne valja.

"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."-Einstein

Podnožje foruma