Obavještenja

NOVO: elprog VCDS 10.6 limited edition. Vrhunski auto dijagnostički uređaj za VAG (Vw,Audi,Seat,Skoda). Za više informacija kliknite ovdje ,a ukoliko imate neipravan dijagnostički uređaj ili želite postojeći uređaj nadograditi na višu softversku verziju kontaktirajte nas preko ovog mail-a.

Isključenje FAP/DPF filtera za sva vozila koja posjeduju FAP filter (Citroen, Peugeot, Renault, Opel, VAG ...). Za info klikite OVDJE (morate biti registrirani).

#1 07-09-2010 17:14:52

pass
Novi član
Registrovan: 11-01-2009
Komentari: 4

golf 5 2006god pedala kvacila

pozdrav kolege, imam problem sa golfom 5-icom sa pedalom kvacila.pedala kvacila je normalna, kad dam gas ili kad preticem pedala kvacila nestane -propadne.mjenjao sam cilindar pod pedalom -glavni cilindar ali mi se sve isto desava neznam sta da radim.sve je ozraceno normalno.mozete li mi objasniti za sta sluzi kabal (struja) na cilindru.  znaci pedala kvacila je u redu sve dok nedam jak gas ili npr  kad preticem pedala kvacila propadne vratim ga rukom i sve normala do iduceg gasanja.

#2 13-10-2010 22:17:53

pass
Novi član
Registrovan: 11-01-2009
Komentari: 4

Re: golf 5 2006god pedala kvacila

problem rijesen bio je pomocni cilindar u kvaru (na mjenjacu).nije pustao ulje pa ispocetka nisam ni sumljao u njega .
prilikom davanja veceg gasa stvaraju se vibracije u cilinndru i u njemu ulje prodze izmedzu gumica i tako je nestajalo papuce kvacila

Podnožje foruma