Niste prijavljeni.
Stranice:: 1
ugradio sam xsenon sijalice na kratka svijetla!! i imam problem kad mi je upaljeno auto i kad upalim kratka svijetla i duga zajedno zmirkaju mi kratka svijetla a kad su mi samo upaljena kratka svijetla super rade bez prekida to jes ne zmirkaju!sto tu moze biti problem?
HID koji nije za CAN.
Zdimit če ti motor brisača.
kupi uredjaj za CAN i resices problem
rjesavao sam ja tako sto sam ubacivao diode i neke releje, ali ne standardno ugradjivao releje pa da pali gresku, ali komplikovano je i lakse ti je nabaviti can-bus ballaste.......a ovako nemoj ostavljati jer moze vrlo lako crknuti modul brisaca, sto se desavalo, a skuplji je od 3 para tih xenona............
sredjeno kupio sam otklanjac gresaka ili varalica kako ko zove to i radi sve!!
zbog velike EMS ce ti riknuti modul brisaca,ili uradi kako ti kazemo ili ces platiti na cupriji,tvoja odluka
rjesavao sam ja tako sto sam ubacivao diode i neke releje, ali ne standardno ugradjivao releje pa da pali gresku, ali komplikovano je i lakse ti je nabaviti can-bus ballaste.......a ovako nemoj ostavljati jer moze vrlo lako crknuti modul brisaca, sto se desavalo, a skuplji je od 3 para tih xenona............
ovo si komso u pravu mi neki dan mjenjali motor brisaca na 607 neki majstor iz Kljuca ugradio xenone a nije pazio na can.bus cim je upalio svjetla cvrcno motor brisaca.
i ja sam na 407 prije par dana a na golf 5 na nesrecu ne crkne motoric.........
Zadnja izmjena od dragan_s (23-01-2012 21:51:38)
Ništa novo za motor brisača
Od kada sam sebe uhvatio u laži nikome više ne vjerujem
stavljen je CAN BUS i radi sve i motoric od brisaca i sve sto ima!!!!
Stranice:: 1