Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1 2 SljedećaObrnuti redoslijed poruka
Izašao je novi Tecdoc ja ga konkretno nisam još probao ali evo pa koga zanima neka proba
TecDoc CATALOG 01.2013 Multilanguage | 5 DVDs | 30.7 GB
or
or
Crack for TecDoc CATALOG 01.2013 only:
Dozvoljava samo premium clanovima da skidaju a ovaj drugi je ogranicen na 75 KB/s tako da ce ovaj download da potraje
evo kolega i reci hvala bez pass-a:
Ja sam skinuo ovaj TecDoc,medjutim imam poteskoce sa instalacijom. Da li moze mala pomoc ili uputstvo? I da li moze uopste instalacija na win 7? Pozdrav
sta te zezaja imam instaliran na win 7 32-bitni.
I kod mene radi dobro na win 7 64 bitni, samo me buni kako da produzim licencu, pise da je moguce koriscenje do 3-eg meseca 2013...?
kod mene pise tecdoc cd(4/2012) validity 01.10.2012.-31.10.2012 a program i dalje radi.
Pa i meni je win 7 32-bit,stane instalacija i trazi cd 2. Mozda nesto ne radim dobro. Jel ti nije problem da mi napises neko uputstvo za instalaciju?
Zadnja izmjena od Marjan1507 (27-01-2013 18:29:03)
ubacis disk 2 virtualno naravno.
ovaj isti torent kod drugih radi perfektno,dobio si u paketu vise dvd-a kad ti zatrazi drugi 1 izbacis iz virtualnog roma i ubacis disk i ok i to je sva nauka sto se tice instalacije.
Zadnja izmjena od mb73 (27-01-2013 18:43:47)
k
I kod mene radi dobro na win 7 64 bitni, samo me buni kako da produzim licencu, pise da je moguce koriscenje do 3-eg meseca 2013...?
Pa ako je original, radi do 3. a ako se crackira radi i dalje
Ne pitaj me ono što ne znam !
kod mene na win7 32 radi savrseno i nisam imao nikakvih problema kod instalacije,pokrenuo sam setup i instalirao se.
Radi super
Ako moze opet link/torent za TecDoc bio bih zahvalan.
Pozdrav
Zadnja izmjena od Danijell (24-07-2013 15:18:45)
Evo ti malo noviji Q2.13
Hvala puno ljudi,skidam ovaj 1.Q 2013 nema linka za ovaj 2q 2013 mada do sad sam bio na 4Q 2011 i sluzio je svrsi tako da ovaj 2013 ce biti odlican napredak.
Hvala jos jednom
Zadnja izmjena od Danijell (25-07-2013 09:30:25)
Pozdrav
skinuo sam tecdoc sa prvog torenta i fali jedan dio DB 017.000
I nogon u guzicu je korak naprid. (rekao je mauce tung).
ima na rutracker.org mnogo dobrih torenta
samo se treba registrovati i skidajte
sve su noviji i svi rade sto je najbitnije
evo skinuo sa drugog torenta, od Luxbih radi odlično
I nogon u guzicu je korak naprid. (rekao je mauce tung).
E dobri ljudi pomagajte,tri dana sam skidao ovaj vaš torent i prilikom pokretanja instalacije prijavi da ne može da kopira nešto sa instalacije i odma ga zatvori.
Taj program mi treba ko grudi Dari Bubamari,i spreman sam da osobu koja mi pomogne častim pivom od pola litre čim bude plata,(ovako nemogu,jer mi već velika crta u radnji i daju mi samo hleb i dimljene kosti na crtu).
Dama bez grudi,ko veš mašina bez centrifuge...
Kolko ja znam novi članovi ne mogu vidjeti linkove do statusa elprogera....
Ne pitaj me ono što ne znam !
xexe xe sto me nasmija, cuj novi clan a vec u hakere.....
aj vaj krizevcanin vidi on sve
@)).....
saljes li brzom postom tu polutku pive?
E dobri ljudi pomagajte,tri dana sam skidao ovaj vaš torent i prilikom pokretanja instalacije prijavi da ne može da kopira nešto sa instalacije i odma ga zatvori.
Taj program mi treba ko grudi Dari Bubamari,i spreman sam da osobu koja mi pomogne častim pivom od pola litre čim bude plata,(ovako nemogu,jer mi već velika crta u radnji i daju mi samo hleb i dimljene kosti na crtu).
usput nevezano za tebe:
Zadnja izmjena od mb73 (27-10-2013 20:05:52)
a passs
Ja kliknuo na onaj doprinos i otvori mi se rar datoteka koji sadrži exe file sa zvezdicom i oma zapišti da je virus...
Hvala ti ko bratu za doprinos i šuljevi te napali ...
Dama bez grudi,ko veš mašina bez centrifuge...
Stranice: 1 2 SljedećaObrnuti redoslijed poruka