Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pokvario mi se elektricni podizac prozora na vratima vozaca i nemogu zatvoriti prozor.
Htio bih skinuti unutrasnju oblogu vrata da dodjem do mehanizma za podizanje prozora i vidim sto nije uredu.
Prvi korak je rastavljanje rucice za zatvaranje vrata na kojoj se nalaze kontrole vanjskih ogledala.
Sto tocno treba napraviti za skinuti je?
Poz.
probaj sa ovime nadam se da ce pomoci ima jos toga
Nemoguæe je rastaviti ruèicu s vanjske strane. Prvo odvoji oplatu od vrata. Oplata se odvaja povlaèenjem k sebi,drže je plastièni èepovi. S unutarnje strane oplate imaju vijci koji drže ruèku.
ili je obloga zaljepljena,ja mislim da nema plasticne tiple,zalepljenja je nekim nesusivim silikonom kao ziva guma
Tacno , zalepljena je duplolepljivim sundjerom ali ima i zabice.
Tacno , zalepljena je duplolepljivim sundjerom ali ima i zabice.
alo "majstore" 7 mjeseci i kusur je prošlo od onda, siguran sam da su skinuli oblogu, nisu tebe èekali do sada, acom spašavaj nas od takvih
Zadnja izmjena od predingli (16-02-2010 21:57:28)
Ne pitaj me ono što ne znam !
pa ja neznam stvarno šta je ovo, bez komentara
dejanilic napisao:Tacno , zalepljena je duplolepljivim sundjerom ali ima i zabice.
alo "majstore" 7 mjeseci i kusur je prošlo od onda, siguran sam da su skinuli oblogu, nisu tebe èekali do sada, acom spašavaj nas od takvih
sta znas mozda se jos negdje pate....dok ne uzmu STIHL motorku nista od toga...
ja na takva pitanja obicno kolegama odgovorim:
ljepo polako da nist ne zajebes
Sta reci, kad mu izbrises post onda salje PM, "sto je moj od 100 postova obrisan"
dejanilic napisao:Tacno , zalepljena je duplolepljivim sundjerom ali ima i zabice.
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---