Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Na Audi A6 2000god, 2.5tdi crkla je tabla,sadrzaj eproma 93c86 potpuno prazan izgleda da je neko cackao km.Tabla je 4b0 920 932q i stavio sam drugu ali ne mogu da je sparim sa motornim.Moze li mi neko pomoci oko virgina za motorni bosch 4b2 907 401 e, 0 281 010 394 bosch ,24c04 eprom a dobro bi mi dosao i damp za njegovu tablu jer je vjerovatno ispravna.Hvala unaprijed
u cemu je problem da ne mozes da je sparis...
best regards!
Dava mi gresku u 01177 a kljuc je sigurno upisan jer obrisem sve kljuceve i upisem nanovo javlja da je memorisan probao sam adaptaciju na 00 i na 50 kanal sa lodzinom nece.Motorni se odaziva na dijagnostiku i dava da je blokiran od imobilajzera.
nemoj zurit i riesit ces
atm tuning
electronic key
------------------------
Koyote bolje bi mi dosao damp sa imo ofom pa cu ga bez zurbe upisat i izbaciti ga napolje da ne smeta.
napisao sam ti rjesenje ako znas da citas izmedju redova
nije majstor koji odma ide na imo off -kad se potrudis i i sam nadjes rjesenje cijenit ces i sebe i druge
kad prepisujes rjesenja neces nista naucit
Zadnja izmjena od koyot (09-12-2014 09:03:12)
atm tuning
electronic key
------------------------
Znam mu rjesenje ali auto nije isplativ za bilo kakav rad ne mogu ga naplatiti.Upisao sam mu neki damp u njegovu tablu i proradila je ali ne isplati mi se transpoder cisti da kupim.Nemoj ponizavati sve oko sebe od prilike ti postovi na to lice.Ako trazi neko pomoc neznaci da nema pojma a ako trazim immo off zato sto ne mogu naplatit netreba praviti roman od toga.