Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Trebao bi immo off total za ovaj Fiat.
Bosch 0281 014 209
51799349 D2341U61L09
Fiat Ducato 2.3 multijet
rgodina:2007
eeprom:95640
Hvala unaprijed!
Pozdrav!
Zadnja izmjena od busko100 (07-10-2010 13:37:16)
imam isti problem sa ducatom da li imas mozda dump pozdrav
nema on immo off iako ima onda je i u flesu, lakse ti je praviti kljuc
Okaci damp
eprom 95640
Zadnja izmjena od gulja (22-11-2011 21:57:52)
zasto radite immo off, moze to da se uradi ali nije dovo;ljno samo u epromu , treba i fles
je napisao skrivenu poruku za korisnika: gulja
bice ovo poso badava kao i mobiteli sto se odkodiravaju za 5E,ljudi dajte malo svesnije razmislite kome treba OFF clanovima i kolegama preko 200+ postova koji imaju uredan profil, mesto i radnju elektronike i sl....
Zadnja izmjena od internet majstor (23-11-2011 15:15:16)
@)).....
bice ovo poso badava kao i mobiteli sto se odkodiravaju za 5E,ljudi dajte malo svesnije razmislite kome treba OFF clanovima i kolegama preko 200+ postova koji imaju uredan profil, mesto i radnju elektronike i sl....
Potpuno si u pravu,pitaju pošto ključ,auuu,skupo,daj imo off...
upravu je REUF 100%
i sam se slazem sa vama ali ako sam novi na forumu ne znaci da sam pocetnik u poslu a posto su postovi jedino merilo ne preostaje mi nista drugo nego da budem aktivniji na forumu.sto se tice ducata kljuc je dobar a predracun 300e pozdrav svima
klljuc je dobar pa ti treba immo off, za sta ti je onda immo off , saberi ti sta ti treba pa ti se onda moze pomoci
mozda je drugi ecu u autu sad, mozda bi bilo bolje da imas upareni 95160+95640
mozda i nije ecu od tog auta mozda se raskodirao ili ne vajla bodi,pletenica...a posto nemam mogucnosti da dovucem kombi u radionicu mislim da bi ovo bilo najbezbolnije resenje
pa dobar ti je predracun .nije ni immmo off jevtin ko ga radi profii osim onih sto misle da znaju i naplate par eura a info pokupe po netu
atm tuning
electronic key
------------------------