Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
imam ugradjen plin u lagunu II 1.8 ecu agis obd can i na njemu postoji mogucnost citanja greski sa motornog ecu preko can magistrale. U servisu gde sam ugradio plin mi kazu da nema tu mogucnost evo sheme spajanja gde na autu spojiti te dve zice od can-a sa gasnog ecu-a
Kakav se pokazao agis raèunar? Ja mislim da ga uzmem za probu...
ugradjen pre godinu ipo za sad nemam nikakvih problema presao 25000 km ima mogucnost vezivanja na can protokol
POzdrav prijatelju. Greske mozes da procitas samo sa odgovarajucim can bus interfejsom i odgovarajucim softverom. Tako nesto rade u fijatu na ovoj novoj zastavi 10 odnosno puntu ali nemam jos informacije o kakvom je interfejsu rec. NIje bauk ali ce mo vec naci o kakvoj je varijanti rec pa ce se posle garantnog roka naci resenje i za te nove zastave. Naj verovatnije ce se razdvajati plin od benzina i vozi sa kl interfejsom. Ne znam ni jel ima dongl. Po meni ti je bolja varijanta da je izdvojen sistem od dijagnostickog konektora u autu i da radis popravke gasa na posebnoj liniji jer mislim da je bolje sto jednostavnije.
Ako hoces iskren odgovor postavi iskreno pitanje
gasni komp je odvojen od auto kompa ali ima mogucnost u programu agis-a iscitavanje nekih greski sa auto kompa kad se veze preko can protokola i netreba posebna dijagnostika za can nego preko gasnog interfejsa
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka