Trenutno niste prijavljeni (logovani)

#1 Re: Peugeot / Citroen dijagnostika » Peugeot Planet » 23-04-2010 23:09:39

Otprilike smile Ali ucim...ucim smile Jel imas neki konstuktivan savet?

#2 Peugeot / Citroen dijagnostika » Peugeot Planet » 23-04-2010 22:37:43

307bgd
Odgovori: 2

Pozz svima,

Imam nekoliko pitanja vezanih za PPO 2000. Naime, pre neki dan sam kupio kablove XS Evolution, za licnu upotrebu, dobio software, uradio sve update i aktivirao ga sa keygen-om koji sam dobio uz disk. Naravno sve je neka kopija... Uglavnom, uspesno sam uspostavio komunikaciju sa autom, ali sam zapeo na par stvari pa vas sad maltretiram verovatno glupostima smile Dakle...

1) Peugeot Planet Diag - nece da se pokrene...Zasto? I sta uopste Diag radi, sadrzi?
2) U Peugeot Planet 2000 sam pronasao greske na automobilu (ubacio sam ih ovde kao attachment), za ABS je sve jasno, medjutim za ECU gresku mi nista nije jasno...nemam nikakvo ocitavanje niti kod greske...Da li je to OK, i sta tu mogu da ucinim? Sta to moze da bude?
3) Kada sam pokusao da obrisem te dve greske...Dobio sam obavestenje da brisanje nije uspelo jer nisam uneo Service Zone...Sta je taj service zone...i gde ga unosim...kako to da podesim?
4) Primetio sam da kod ocitavanja vrednosti pojedinih sistema, dole kod objasnjenja i granicnih vrednosti, u desnom delu postoje neke tackice sa ciframa 1-5, koje su ili zelene ili crvene, ili kombinovane. Sta one predstavljaju? Pretpostavljam da se rado o nekakvoj oceni stanja...i ukoliko je sve crveno sta onda raditi? Kako to popraviti?

Imam jos gomilu pitanja, ali... Nadam se da cu uz vasu pomoc usteti da dodjem do odgovora smile)

Pozz,

P.

Board footer

Powered by FluxBB