elprog forum

auto dijagnostika, auto dijagnostički alati, autodijagnostički programi, autodijagnostika

Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.

#2 Re: VW / Audi / Seat / Škoda dijagnostika » Dump za bolje palenje » 03-02-2016 01:29:05

ma mislio sam mozda ima koji pouzdan blizu mene jer koje ja znam nisam siguran koliko su pouzdani big_smile budem se raspito malo jos, hvala na pomoci.
i jos nesto, da li se nalazi izmedu letve volana i stupa volana kakav kriz tj ko kardan ona glava i jel moze dobit lufta na tome?

#3 Re: VW / Audi / Seat / Škoda dijagnostika » Dump za bolje palenje » 02-02-2016 19:36:43

kolko to kosta i ko bi znao to napravit da je negdje blize meni?

#4 Re: VW / Audi / Seat / Škoda dijagnostika » Dump za bolje palenje » 02-02-2016 17:31:50

pozdrav. da ne otvaram novu temu, novi sam ovdje. imam golf 4 1,9 tdi 81 kw, 110 konja, 99 god, prijedenih 200 000, tolko pise a kolko je zapravo nezz. uglavnom problem kod paljenja toplog motora, nekada upali odmah nekada vergla 10 sekundi kako kada, hladan pali super. a dok vergla duze peimjetio sam da dok vergla da se prvo nista ne dogadja i onda se obrtaji lagano pocnu dizat i onda upali, ne trosi ulje, ne dimi jedino kad ga stisnem onako muski zadimi al ne da se ne vidi nista iza njega. bio kod majstora da pogleda motor kaze da je kompresija dobra, nema gresaka. bio je na senzoru temperature otpornik pa ga je majstor maknuo i reko da je bolje da vergla malo duze jer je stalno pokazivalo 10 stupnjeva temp. motora. mozda bi bilo najbolje napravit sto je sabitvw reko sa jos jednim senzorom, pa ako je aktivan molio bih ga da mi se javi il ako netko ima njegov br il nes da mi ga da. hvala unaprijed

Board footer