elprog forum

auto dijagnostika, auto dijagnostički alati, autodijagnostički programi, autodijagnostika

Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.

#1 Re: Opel / Chevrolet / Saab dijagnostika » CORSA C 1.7 CDTI gašenje auta » 31-07-2011 20:03:37

Probaj staviti nepovratni ventil na dolaznom crijevu goriva prije filtera i prekontroliraj  rpm senzor na pumpi goriva ožićenje i otpor .
A što se tiče kajfeša to ti je tak što je više "kao" poznatiji to i cijena raste smile:):). Treba poplaćati tolike dečke u radionici .

#2 Re: VW / Audi / Seat / Škoda dijagnostika » Octavia 1.9 tdi ne pali » 19-06-2011 22:44:32

Da to nije u pitanju ALH motor , možda nepovratni ventil , a da nije do  anlasera ili tajming pumpe. Što kaže dijagnostika kod prvog paljenja ? Pokušaj za nepovratni ventil vozilo parkirati s prednjim krajem na večoj nizbrdici prednjim krajem  prema dole i ako pali bolje traži problem u dotoku i povratu goriva , za senzor temperature preporuka samo orginal , pokušaj promjeniti četkice na anlaseru , očistiti podmazati i po potrebi promjeni Bendix , znam da češ reći da vrti ko lud ali bolje provjeriti preko dijagnostike broj okretaja .
Za majstora u Vž ne znam ali znam za jednog na Gredi ( cesta Varaždin - Ivanec ) mislim da se radiona zove "Danas - dijagnostika" .Probaj malo Googlati .

#3 Re: VW / Audi / Seat / Škoda dijagnostika » Škoda 14mpi AQW motor trokira hladan » 19-05-2011 20:15:26

A što kaže ECT senzor , dali radi ispravno ???? , a ja bih još provijerio stanje diza . Što se tiče " petlje " (sleng)  mislim da čovjek misli da li je otvoren ili zatvoren strujni krug.

#4 Re: VW / Audi / Seat / Škoda dijagnostika » GOLF V 19 TDI 66 KW auto kad se zagrije gasi se u vožnji » 14-05-2011 00:08:50

Da nije električna  instalacija na diznama . Tu znaju malo zezati , u večini slučajeva .

#5 Re: VW / Audi / Seat / Škoda dijagnostika » Buba Mexico » 12-05-2011 09:16:07

Što se tiče kat broja vadio sam ga iz Etke , jer nisam prvi koji je mjenjao bobinu pa ne znam koja je bila orginal   , ali zahvaljujem na prijedlogu , pokušat ču s prepravkom , jer u ovlaštenim servisima ne žele imati veze s nabavkom dijelova VW Mexico jer kažu da nisu u sistemu dobave dijelova . Još bih te molio ako može shema spajanja preinake .

#6 VW / Audi / Seat / Škoda dijagnostika » Buba Mexico » 11-05-2011 20:29:15

garage50
Odgovori: 2

Poštovanje ekipa , eto imam jedan problem s VW  bubom iz Mexica  god proizvodnje 1997  1.6 , full injection. Radi se o bobini , kojoj stalno crkava pojačivač iskre na njoj ( bobina kat br. 6N0 905 104) . Vlasnik se žali da ih je promjenio več pet / šest komada zadnjih godinu , dvije  . Ja sam promjenio regler altelnatora , akumulator je ok . Nakon izmjene bobine i remonta altelnatora čovjek se vozi cca 10-tak  dana bez problema i auto se odjenom ugasi i opet problem s bobinom ne baca iskru opet crkla bobina . Šta uraditi , bobine koje su bile montirane su od Boscha , Meat-dorie , Meyle .  Napon punjenja je 14 V i nema nekih elek šokova , jedino što mu ventil ler laufa odpojen ( elektro utičnica ) jer kad se ukljući ler počne divljati i nije moguče ga voziti s spojenim ventilom jer sam nabija i oduzima  gas . Molio bih ako ima tko kakav savijet , rado ču ga poslušati .

Board footer