Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
dacia logan 1.4 mpi 2005 godiste ne baca varnicu na svecice na testeru kaze elektronska kontrolna jedinica senzor za palenje je ok ispitano pumpa zui kad se da kontakt i onda iskljuci ali u parametre nema okretaja rpm.dali je neko imao slican problem.
koji senzor za palenje?
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
skr senzor radilice
ckp senzor nije u redi ili ozicenje ako nevidi obrtaje
senzor radilice
Ako sam dobro shvatio, pokretač teme je utvrdio da je ispravan senzor na radilici iliti, kako ga on zove
na testeru kaze elektronska kontrolna jedinica senzor za palenje je ok ispitano
proveri ozicenje od ecu zna korozirati
Elektronska kontrolna jedinica, to kao ecu cini mi se, ali, prvo ti pogledaj sa kojom to dijagnostikom radis, kako je dijag prevela tu gresku i jel uopste pouzdana dijagnostika, koji je br greske i sl????
posedujem dijagnostiku brain bee st 6000 sa svim kablovima komplet azijskih i evropskih dobra je radi super i izbacila je gresku elektronska kontrolna jedinica nema nikakav kod samo to je pisalo.a kompjuter je simens sirius
Oćeš reći da nema grešaka u motornom kompjuteru
prodajem dijagnostickog translatora za greske sa kablom za citanje kodova gresaka a ove zvucne marke dijagnostika mi nekako ne ulijevaju poverenje...
@)).....
bb ti jmalo cudan kod tih renoa ne izbacuje brojeve greski nego samo opis a dobro je poznata stvar da su prevodi na nase jezike jako losi pogledaj taj ecu tu ti je problem
Druze,izgleda da si pocetnik u ovoj oblasti,ali nema veze.pogledaj u motornom na dijagnostici u parametrima.stanje ECU,immo,broj obrtaja motora,ovako niko ne moze da gata sta ti je sa autom
posedujem dijagnostiku brain bee st 6000 sa svim kablovima komplet azijskih i evropskih dobra je radi super i izbacila je gresku elektronska kontrolna jedinica nema nikakav kod samo to je pisalo.a kompjuter je simens sirius
drugovi ipak ispalo da je problem motoni kompjuter zamenjen stavljen drugi komplet sa drugim immobilajzerom i kljucom i sada je sve ok.asto se tice oko dijagnostika veoma dobro testira svaki auto nema promasaja.to je to hvala ipak svima.