Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Interesuje me zasto na Laguni u citacu kartica se nalazi spula za blokiranje kartice? T.j. ona spula sto blokira karticu kad je auto u radu tako da se ne moze izvuci. Kad se izvuce kartica u toku rada napise da nije prepoznao karticu, al i dalje radi. Vjerovatno postoji jos neki razlog, jer logicno da je niko nece vaditi iz citaca kad se upali auto!?
Malo sumnjivo cudno pitanje.....mozda da se ne bi zakljucao volan ili ugasi u voznji,na stopu itd pa sta onda ako nije pri ruci kartica...ako bi "slucajno" ispala ili ju neko izvukao...
Zadnja izmjena od astambura (16-05-2012 21:45:58)
Nemam sve sto volim,al volim sve sto imam!
Hahahaha, malo sumnjivo cudno pitanje.....
Ne, nego sam otvarao svoj citac da namjestim poznati problem oko lomljenja plastikice na mikroprekidacu, pa sam si onda postavio i ovo pitanje
Pa sam i isprobao ovo sto sam naveo, znaci nece ni ugasiti auto, niti zakljucati volan kad se izvadi u toku rada, a da sama kartica ispadne iz citaca... nema sanse
Nece ispasti sama ali to nije sigurno u opste sad pa sad se desi problem,npr dijete koje sjedi naprijed bezveze "pipne" karticu i sl. neznam cemu ironija a na tim francuzicima se CUDA desavaju u koja zdrav mozak cesto ne moze povjerovati samo naprijed sa eksperimentisanjem
Nemam sve sto volim,al volim sve sto imam!