Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
E pa ljudi ovakva je situacija ovaj ga nije oprao u ultra zvucnoj kadi,naprskao ga samo sa wd 40 sto je za mene i suvise nestrucno.Onda sam ga ja oprao Brake Cleanerom i lepo oduvao kompresorom,i stavio na auto.Auto za sad ne pali gresku i perfektno radi,videcemo dokle ce ja se iskreno nadam da ce da potraje
.Ako neko ima iskustva sa pranjem EGRa dali to moze da bude uspesno i neki savet kako je najbolje opratiga neka podeli svoje iskustvo samnom(sanama).
šta se tiče one ngk sonde koji si prije zamjenio, čuo sam da te sonde crkavaju zbog plina, valjda se u plinu nakupi kondens koju steti sondi. To sam čuo od prijatelja koji ugrađiva plin pa ako te zanima, mogu detaljnije izpitati
pozdrav
nije tacno
Zanima mene, ako možeš išta više saznati od prijatelja ti napiši šta tačno i zbog čega i kako da sprečimo da crknu te sonde.
jovan 86 napisao:E pa ljudi ovakva je situacija ovaj ga nije oprao u ultra zvucnoj kadi,naprskao ga samo sa wd 40 sto je za mene i suvise nestrucno.Onda sam ga ja oprao Brake Cleanerom i lepo oduvao kompresorom,i stavio na auto.Auto za sad ne pali gresku i perfektno radi,videcemo dokle ce ja se iskreno nadam da ce da potraje
.Ako neko ima iskustva sa pranjem EGRa dali to moze da bude uspesno i neki savet kako je najbolje opratiga neka podeli svoje iskustvo samnom(sanama).
šta se tiče one ngk sonde koji si prije zamjenio, čuo sam da te sonde crkavaju zbog plina, valjda se u plinu nakupi kondens koju steti sondi. To sam čuo od prijatelja koji ugrađiva plin pa ako te zanima, mogu detaljnije izpitati
pozdrav
Gledaj meni je sonda bila losa i prenego sto sam stavio plin tako da u mom slucaju uzrok nije plin.E sad dali steti plin sondi ili ne to stvarno nezanm,ima na forumu strucnijih ljudi od mene pa oni to sigurno znaju.
Gledaj meni je sonda bila losa i prenego sto sam stavio plin tako da u mom slucaju uzrok nije plin.E sad dali steti plin sondi ili ne to stvarno nezanm,ima na forumu strucnijih ljudi od mene pa oni to sigurno znaju.
e ovaku bas danas sam sreo tog prijatelja za plin, pa sam ga pitao za tu vodu i kvarova sondi. On kaže, da plin daje kondens več u motoru, koji ide napolje kroz auspuh. Pošto je sonda u cijevi, logično je da voda ide na sondu i to je uništava. Valjda je još veči problem kod V motora pošto su dve cijevi i dve sonde. e tako mi je prijatelj rekao, sad je li tačno ili ne, to če znati forumaši koji rade sa plinovima. pozz
a sta kad v motor ima 4 sonde????
kazi ti tom tvom prijarelju da je bolje da cuti,pametnije...
Kod mene ima 4 cilindra i 4 lambda sonde... kuku mene kad krene kondens.