Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Danas mi se sam od sebe ugasio TID display .... samo crno ne reaguje uopste.
Ako neko ima na prodaju MID ili BID display hitno mi treba. Da li je moguce ubaciti taj BID umesto TID-a, da li odgovara konektor.
U pitanju je Opel meriva 2004 1.6 radio je CD30, digitalna klima.
Voleo bi ako ima neko display da mi se javi....Hvala unapred
Molim ako ima neko ko zna da mi kaze jel mogu na moju merivu da ubacim MID display od corse C i da aktiviram bord comijuter.
možeš probati sa displayom od drugog auta
iako nisu istih mogučnosti
ako nije odjavljen sa vozila gdje je skinut,onda moraš znati pin od tog vozila
ako to neznaš,onda jedan problem više,jer prvo moraš saznati taj pin,onda se programira tj.prijavljuje
display i radio se zajedno prijavljuju,odjavljuju
board computer se može aktivirati,op com,opel tech
..sjeti se da svetkuješ dan subotnji
šest dana radi i obavljaj sav svoj posao
a sedmi dan je subota,poćinak posvećen Jehovi...
display je skinut sa corse c i ima pin po mojim informacijama treba da je isti samo neznam da li konektor sa TID-a odgovara i za BID/MID (isti je samo ima mogucnost borda). Ako neko zna neka kaze da znam da li da ga uzmem. hvala unapred
pa daj broj dijela pa da vidimo na koja auta se ugraduje
A jesi li ti siguran da je do displaya? mozda nesto drugo ne valja, napajanje ili slicno.......jesi spajao dijagnostiku??
Zadnja izmjena od dragan_s (20-06-2012 03:04:27)
ma vidi se da je crkao na suncu se nazire sta pise...verovatno je pozadinsko osvetljenje. A hteo bi ako mogu odma da zamenim i da otkljucam bord. Mene interesuje ako neko ima displej da li konektori odgovaraju to je najbitnije da mogu da ga povezem a posle cu se baktati sa otkljucavanjem. I ako neki forumas ima TECH 2 posto u pancevu niko nema, da se dogovorimo da ga stavimo na dijagnostiku. taj displej jos nemam nasao sam da ga kupim tako da nemam njegov broj....
Hvala svima koji su se ukljucili da pomognu
a zašto se mučiti,tražiti opel tech ko ima
kad u ovom slučaju op com rješava sve
vjerojatno češ naći nekoga sa op com uređajem 10x prije
pametan budi,pa kad ideš kupovati drugi display uzmeš ovaj stari sa sobom
i vidječeš sam na licu mjesta da li je isti konektor na ovom novom displayu
ma znam ali nasao sam dislej u nisu mislio sam postom da mi posalje bas mi se ne isplati da idem do nisa... a iskreno nisam nasao nikog ni sam op-com u pancevu...slabo voze opela:(
nemrem belivet koliko je pančevo a da nema opelića
i majstora sa dijagnostikom
nego jesi se sjetio da ti prodavač poslika otraga taj display koji želiš kupiti od njega
pa pošalje sliku
i onda ti je sve jasno
ili još bolje ako imate net komunikaciju sa nekim programom i web camerom,evo ti bingo
malo mašta kolega,pomaže..vjeruj
hvala kolega na predlogu videcu ako je raspolozen da mi slika pa da vidism kakvo je stanje....a u pancevu sam sve servise posetio i niko nema opelovu dijagnostiku svi samo obicne koriste (texa, bosch i druge)
Sad sam skinuo moj diplej i ima 32 pina sto bi trebalo da konertor odgovara i za MID/BID i GID i CID ako sam dobro obavesten. Ako neko zna neka kaze....