Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Ovako drugari, raspitivao sam se dosta foruma, ali izgleda nema niko problem kao jatacnije niko se niej srecao sa njim. Naime rijec je o LT-u 2.8TDI ATA motorom. Znaci na pumpi od goriva pa onaj zupsanik sto dodje na njoj se lomi po 4 put, sva 3 puta je zamijenjen, e sad svaki put pukne isti, sad me zanima u cemu bi bio problem, dosao sam do informacije da to ne moze biti do pumpe, e sad zasto se lomi bas taj isti zupcanik 4 put.
Druze pa zasto ovde o zupcanicima...
Kako mislis podforum sam promasio?
Druze , bio je slican problem ranije na forumu sa tim pearkins motorom (pretresi malo forum), ja koliko se secam bio je problem u previse obradjenoj glavi motora , to pod uslovom da su luftovi medju zupcanicima nastelovani po proceduri (imas u Elsi svedetaljno objasnjeno).Po meni su pearkins motori najbolji motori ugradjivani u LT.
u Elsi? Nesto se bas ne mogu snac na forumu i to mi je cudno ne znam zasto... nesto sam trazio ali izgleda da to nije to...
Slazem se, ti MWM motori su pravo cudo, najbolji za kombi vozila u evropi. Ja koliko znam zupcanik puca kada je preravnata glava jer ih ljudi obicno ne nasteluju dobro. Svi su fiksni osim jednog i na njemu mozes da stelujes zazor. Podesi ga da zupcanici ne budu nategnuti i zategni sraf. Jedina druga varijanta ti je da vidis da li zupcanik dobro lezi na pumpi, ne znam sta bi trece moglo da te muci.....
(ooξξ[][]ξξoo)