ELPROG FORUM

auto dijagnostika, auto dijagnostički alati, autodijagnostički programi, autodijagnostika

Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.

#1 11-08-2012 17:22:56

Skodamaniak
elproger
Iz: Podgorica
Registrovan: 10-08-2012
Komentari: 121
Website

Postavljanje blokade na TDI motorima

Evo ovako drugari, imam u planu da radim stage 2 na octaviji u pitanju je 1.9TDI, vec prikupljam neke djelove. Pa me znima dal  je moguce to jest kako je moguce unijet blokadu na obrtajima, da mi ne vrti dok ne izgubi snagu vec bih obrtaje ogranicio na 4.300obrtaja.

#2 13-08-2012 01:30:45

LuxBih
Expert
Iz: Luxembourg
Registrovan: 29-02-2012
Komentari: 1,290

Re: Postavljanje blokade na TDI motorima

Vidi neradim repame profesionalno, ima koglega ovdje koji manje vise od toga zive i vjerovatno ce ti moci detaljnije objesniti. Koliko znam, kolege koje su u ovom poslu neka me isprave ako grijesim, ti vec imas "limit" u ecu na tim obrtajima ti pocne smanjivat ubrzigavanje, odnosno srazmjerno sa ostalim mapama pritisak, dim.... Vjerovatno bi ti neko od kolega mogao odraditi remap da postignes nesto slicno onome sto hoces, ali nevjerujem da je izvodljivo kao na benzin motoru da dodje do odredjenih obrtaja i neide dalje...

pozz

#3 13-08-2012 11:22:05

Skodamaniak
elproger
Iz: Podgorica
Registrovan: 10-08-2012
Komentari: 121
Website

Re: Postavljanje blokade na TDI motorima

Ne ne, isto se postavlja i ima funkciju kao na benzincima, potrazi video rev limiter tdi i vidjeces. A sto se tice toga ja vec imam profesionalni chip odradjen i odradjeno mjerenje snage prije i posle, ali tada nijesam bio zainteresovan za stage 2, posto cu sad narednih mjeseci raditi stage 2 ocu da stavim rev limiter iliti blokadu na 4.300obrtaja, ne znam zasto ali sam mislio da to moe da se odradi u nekomobicnom programu kao vag com ili nesto slicno, sad ne znam dal grijesim.

Board footer