Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
nema se tu sta da hvali da mi je ko ponudio kts ili texu za te pare autocom bi bio sigurno zadnja solucia
ali nije losa stvar za imati ga
u ovom citatu ja mislim da bjeli stavljas autocom pre TEXU a ne kako zadne resenje za te pare
radio sam sa texsom vjeruj da je lakse radit sa autocom i vise auta podrzava i sto radi stvarno radi nekim funkcijama se iznenadis
Zadnja izmjena od stole (12-09-2012 02:14:12)
pozz
juče mi je stigao Multi Diag I-2010 (19.06) probao sam ga na par vozila i OK je samo me zanima dali neko koristi neku noviju veziju 2011 ili 2012 šta ima pakve su prednosti ..... imal li neki link za download ????
Zadnja izmjena od Diagnostic-service (15-09-2012 19:39:54)
Ima ali ako je kineski klon zaboravi na update........
moze,moze.....
ali ima finog cackanja po interface-u....
ja imam zadnji update u 2011 i puno je unapređen od prve nadopune u 2010 koju imaš ti..ali naravno ja imam licenciran program..sad za koji dan mi dolazi novi update pa čemo vidjeti šta ima novog,ali po objavama multi di@ga ima puno novih sistema i vozila
pozz
juče mi je stigao Multi Diag I-2010 (19.06) probao sam ga na par vozila i OK je samo me zanima dali neko koristi neku noviju veziju 2011 ili 2012 šta ima pakve su prednosti ..... imal li neki link za download ????
Zadnja izmjena od tomy.virje (15-09-2012 22:01:11)
imali tko informaciju dali autocom sa novim softverom ili delphi softver radi ford i bmw E-60 . što se tiće delphi softvera ima za skinuti Demo-verzija pa se može vidjeti što radi kod kojih vozila i bez uređaja ja sam uspoređivao sa Texom i mogu reči da po opsegu pokrivenosti vozila nije ni blizu Texe ali je zato cijena povoljna (autocom) ,kod nekih vozila radi nešto što Texa nema u meniju tako da ju je dobro imati.Ako netko ima multidiag (clon)vidim da mu je cijena približna autocomu da usporedi mogučnosti i opseg pokrivenosti šta je bolje po vašem mišljenju,naravno i usporedbe sa drugim dijagnostikama mislim da bi te informacije svima dobro došle
je napisao skrivenu poruku za korisnika: acom
-2010/1
-dragane radi se to u srbiji pre nego sto je pocelo na mhh da se pise i nagadja...
-inace 2012 je dosta unapredjena narocito na ,,zutacima,,-japanci i koreanci su dobili sem obde-a prave ulaze u motorne kao i u abs,srs i jos po koji sistem ali ne bas u pravoj meri-
-recimo da su privredni programi-pik ap i furgoni-negde nedostupni jer su prakticno presli u tererni program,to je bilo vec uradjeni u 2010 ali se mislilo da je slucajno ispalo medjutim nema slucaja
dopune idu preko diska 3-4x godisnje ali moze i svakodnevno na on-lajn
od mkako su ga ponovo zakljucali sistem je dosta napredovao i razvio se
Zadnja izmjena od MN026 (16-09-2012 07:41:03)
ja imam multidiag orginal i zadnji update i mogu reci jedino da je autocom bolji sto se tice aziskih vozila jer je multi diag tu strasno slab... ima sad nesto malo mazda hunday kia ali je sve to slabo... imao sam konkretno jedan problem sa renault megane 19dci kome je otisao egr sa multidiag nema gresaka a sa autocom dvije ili tri..ko ce ga znati...
slazem se za multidijag i azijce,spajao sam skoro jednog hundai uzas jedan kolko je slabo podrzan,tek tolko da je ubacen.
Mislio sam da je Multi Diag nešto bolji imao sam Autocom 2010, ali nešto mi slabije izgleda ovaj Multi Diag spor je nekako, Autocom mi dosta brže radio, koja univerzalan radi dobro MB, Ford, BMW .... netreba nešto previše da radi Airbag,Motro, ABS.....
Kakav je Autocom 3 in 1 dali neko koristi........
imao sam konkretno jedan problem sa renault megane 19dci kome je otisao egr sa multidiag nema gresaka a sa autocom dvije ili tri..ko ce ga znati...
Isti auto, kts nije video greške a autocom ih čita. Inače e60/61 ne radi sa autocom-omvim sw-om ne radi ništa osim generic obd motornog, čekam povratnu informaciju kako to delphi odrađuje. Inače delphi daleko stabilnije i brže radi.
Alfa Romeo 147 1.9JTDm 16V - 1/8 Meile : 9,120 @ 135,85 Kmh - 1/4 Meile : 13,738 @ 176,20 Kmh
ja sam uzeo autocom jer imam par iveca i atega i ono sto meni treba radi... e60 ne radi ni delphi soft to je provjerno tako da nije sw problem. multi diag je dobar za peugeot citroen i noviji fiat jer je to isto... vag grupaciju radi kao vag com jer je iskopirano...Uglavnom moje misljenje da multi diag su samo dobre ili manje dobre kopije orginalnih dijagnostika stavljeno u jedan software..spor je u odnosu na autocom skoro na pola. imam ga vec par godina ali kako isprobavam neke druge diagnostike sve mi se manje svida.
ljudi,razlika izmedju te dve dijagnostike je prevelika u kvalitetu ali autocom je mozemo reci izvanredan za onoliko para koliko kosta
pa i klon multidijag
je vise puta skulji od autokoma-clona pa ih je nemoguce uporedjivati ali i autocom je odlican za koje se pare pazari i sta pruza i verovatno sta ce pruziti.videcemo sad je razbijena verzija 2012
mozemo da pravimo uporedbu samo sta se pruza i za koje pare a ko je bolji????
imam ja ali moram da pronadjem jer sam prvo hteo da instaliram 11/3 na preporuku drigih pa tek posle treba dopuniti sa12 ....zasto tako-pojma nemam..
imam ja 25.13, to je 2012.1 ako moze pomoci........
@Nikola123 atego je 2003 i jedan 2004 a iveco 2004 cr motor.. samo u abs nece ali mislim da shema po kojoj sam napravio adapter nevalja. radio sam ga od mercedes 38 adaptera... u ovaj moj iveco motor ulazi zracni ulazi immo ulazi.