Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
moze li da se resetuje lampica bez kompjutera(bez imo off) ..koliko sam saznao ima neka procedura sa 4 zmigavca ili ukoliko je drugacija kako glasi,svakako hvala
Ne moze
mozes unijeti kod preko tastera za 4 zmigavca ali moras znati kod i moras ga svaki put unositi a to je vec komlikovano........
prosle zime mi se isto desilo lik je dosao i upalio ga bez dijagnostike mehanicki,ima neka caka...skidanje klema nije...svakako bi me zanimala i varijanta unosenja koda preko tastera zmigavaca jer posjedujem knjigu sa kodovima...unaprijed zahvalan
tebi ne treba nikakva knjiga sa kodovima nego kod od tvog auta, ako to nemas dalje nema rasprave jer je uzalud
kompjuter je simens sirius 32,poslije odradjenog imo off dali ce auto upaliti ili je potreban baj pas ?
Pitaj onog ko je radio OFF
kompjuter je simens sirius 32,poslije odradjenog imo off dali ce auto upaliti ili je potreban baj pas ?
pa zato se i radi immo off da auto pali ali nisi mi jasan o kakvom se baj pasu radi.I kada uradiš immo off lampica od koda i dalje će svijetliti
kad odradiš immo off obavezno moraš da odsječeš liniju od imobilizatora..shemu u ruke i cvikcange..ako to ne napraviš povuče ti opet kod..a lampicu jednostavno izvadiš van
kolega uradi ti immo off ali i ugradi immo emulator za reno i onda sve bude ok.ako ne znas gde ima procackaj malo po internetu i naci ces to ti nje 100 posto odradjen posao.ima svega po netu ljudi su sve izmislili samo treba da se koristi.
Mastor odradio imo off,zicu je otkinuo i nista auto i dalje ne moze da upali...kaze da mora da se kupi dio (imoo bypass) i poslije je problem trajno otklonjen
Taj ti majstor i kad kupi "immo bypass" nista nece uraditi.
je napisao skrivenu poruku za korisnika: petar085
Zadnja izmjena od perotok (14-12-2012 11:29:09)
Problem rijesen ,auto upaljeno bez imo off sa dijagnostikom za nepune 10 minuta...svakako hvala na pomoci
je napisao skrivenu poruku za korisnika: petar085
sa kojom dijagnostikom si odradio i kako si to uspeo
ako nije leteci clan trebao bi se javit i kazati kako je rjeseno dijag.
Vidi vidi nestao moj odgovor i shema
Lijepo
Zadnja izmjena od perotok (14-12-2012 21:01:10)
kolega mozda je samo skriven ako vec ti nisi skrio ga.
Vidi vidi nestao moj odgovor i shema
![]()
![]()
Lijepo
Da netko ga je sakrio
iako piše da je zadnja izmjena moja
admin to radi posto je korisna informacija i ne treba svako da je upotrebljava,nemozes znati koje tip,vidis da ga nema bilo bi posteno da je rekao kako je rjesen slucaj.
Da netko ga je sakrio
![]()
iako piše da je zadnja izmjena moja![]()
vidi vako iz mog ugla mad svi razlicito mislimo,clan je i nema privilegiju da vidi slike i seme tek kadqa postane elproger ili veci status moze da vidi sta je okaceno na forumu,evo primer pomogli ste njemu da rijesi auto a sad treba i njegovom drugu takodje koji nije iz branse koja radi u mehanici,autoelektrici-eltronici i sl. svi koje placamo radnike drzavi obaveze i hranimo porodicu svoju ,treba da se zapitate kome pomazete...
@)).....
u pravu ste kolege izgleda da je leteci
Ja da sam majstor rekao bi vam kako je rijesio...nije dozvolio da sjedim u kolima sa njim, imao je lap top i program koji ocitava ...covjek je radio u ovlastenom servisu renault...kaze da imo off moze da odradi preko lap topa ukoliko se nije ranije cackalo...toliko od mene...inace sam se skoro registrovao nadam se da to nije problem
ali ti rece da je upalio auto bez immo off znaci u sustini uradio je imo off samo preko interfejsa.