Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
popravili smo mu anglaser normalno maknuli klemee akumlatora , montirali anglaser od jednom mi blinkira kljuc koga nece da pali
procitam sa diagnostiku texu na motor nema komunikaciju, ana imobilajzer nijedanu greesku mi ne prijavi
neki pomoc kolege
Prvo provjeri još jedno sve spojeve i masu. Ali, mislim da ćeš morati programirati immobilizator. Imamo sam slićan slučaj, samo smo mi mjenjali kvačilo.
donjeo mije karticu kod dao sam mu pin al xabe nista , anista mi ne prijavi greske ablinka mi kljuc , sve mase spojeve sam pregledao
Zadnja izmjena od astro (16-01-2013 11:59:15)
Druze a da ti slucajno nije ispao na pod kljuc od auta, ako jeste odmah radi immo off!
donjeo mije i drugi kljuc nece
Interesantan komentar baš
Druze a da ti slucajno nije ispao na pod kljuc od auta, ako jeste odmah radi immo off!
Imam isti slucaj menjali sajlu kvacila skinuli aku.i izgleda bs-i izludeo,jos je kod elektricara jel je on malo pre toga to radio
Pirke
ako imas pps onda moras videt na dijagnostici sta se desava jer ti preko foruma nemoze niko pomoci napamet jer mi neznamo sta se desava sa tim autom i mozemo napamet da ti pricamo
to im je boljka,citroen saxo kao i reno klio,100% je immo al kako ces ga rjesit hoces li popravljat ili off to odlucite.