Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Peugeot 307 66kw Siemens Injektori 2002 god ugasio se u vožnji i nepali više dali je neko imao ovaj slučaj greške čitao sa WOW Wurt.....
Zadnja izmjena od Diagnostic-service (28-03-2013 23:34:27)
Mnogo nesto ima gresaka! Moze li neka da se obrise? Jesi li gledao instalaciju oko motora? Koliki je pritisak u rejlu?
da obrisi greske pa vidi sta se ponavlja,neke su vjerovatno vezane za problem.
isti takav je kodmene na parkingu (neznam koliko si pratijo prije par dana) izcrpio me je sid 801 ..1xxxxxx nerealnih grešaka i sve ispravno.. ako je instalacija ok ..skini ga i odnesi elektroničaru.imao sam retardiranih izčitanih grešaka na njima a ljudi vozaju bez problema ...SIMENS NIJE TELEFON NAPRAVIO KAKO TREBA A KAMOLI &&%&&&?
kao što reče vili van der pakšu TREBAĆE PRSTI GUZICI SVRBLJIVOJ
mogu obrisati ove vezane za senzore okretaja motora, ali kada anlasujem motor obrtaji na tabli se ne miču ni dijagnostika ne pokazuje obrtaje čak i kada ga upalim na sprej, skidao senzore bregaste i radilice oni su OK, Instalacija je ok sve sam gledao...............???
da obrisi greske pa vidi sta se ponavlja,neke su vjerovatno vezane za problem.
je napisao skrivenu poruku za korisnika: Diagnostic-service
Kako si proverio senzor radilice? Kako znas da je OK? A pritisak goriva u rejlu? Imas li taj parametar da vidis?
Koliki je napon na brizgaljkama u parametrima?
pogledaj dobro taj senzor radilice jel vidim da si naveo da se obrtaji nemicu ,ako imas drugi senzor probaj
Zadnja izmjena od Rocky (29-03-2013 09:49:31)
A da provjeris pumpu u rezervaru??
nema pumpe u rezervaru
kao što reče vili van der pakšu TREBAĆE PRSTI GUZICI SVRBLJIVOJ
Al zato ima ispod zadnjeg sjedista
Koliki je napon na brizgaljkama u parametrima?
Zadnja izmjena od Diagnostic-service (30-03-2013 23:57:40)