Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Pozdrav svima,
Naime lud san vec polako...u HR nigdje nema lezaj za ovaj tip kompresora, ili ja ne trazim na pravim mjestima.
Kompresor je bio na Bmw E46 320 a radi se o velikom plosnatom lezaju koji bude u prednjem deklu kompresora...on mi rula i stvara buku kad kompresor radi, pomagajte di to nac?
ja naprimjer uzimam direktno u SKF-u u SL.BRODU ako ima u splitu SKF potraži tamo
Ne znam sta hocu ali znam da nemam ono sto mi treba.
Ovo nije klasican lezaj...malo je specificnog izgleda...pa nezz jel to oni mogu nabavit
pa nijedan ležaj klime nije klasičan ,imaš oznaku sa ležaja ili dimenzije pa traži na internetu ili telefonom mora biti negdje i u tvojoj blizini neka trgovina koja ima.
Lezajevi kompresora tesko se nalaze,kao i pojedini semerinzi za iste.Dosta puta sam rastavio kompresor a da nisam mogao kupiti delove.Zato sada saljem kompresor na remont u servise koji to rade i imaju sve te delove i zavrse mi posao za dan ili dva.Vecina ih te delove narucuje iz inostranstva,jer kod nas ih malo ima.
Ja obično nadjem skoro sve u Hrvatskoj u . Imaju dobar lager, znaju posao i šalju poštom. Sve OK.
Znam kele zato sam i rekao gdje ga trazit...ovo sta je netko gore napisao da ga trazim bilo gdje di se prodaju lezajevi je apsurd...jer pod ovim nije klasican lezaj sam mislio na ove lezaje sta se najcesce koriste u svakodnevnom zivotu...to su za mene klasicni lezaj...a ovaj koji ja.trazim je iz 2 dijela...poslikat cu pa stavim sliku da se vidi o.cemu pricam. Da problem je za dijelove..i zva sam u vecinu.servisa koji repariraju kompresore ali to nitko nema.. Da li.znas neki u hercegovini da ima?
Evo ga taj kompresor u dijelovima, tebi pretpostavljam treba ovaj aksijalni ležaj koji ide između prednjeg kučišta i radilice?
Zadnja izmjena od Dajan2008 (23-05-2013 23:05:57)
Da meni treba lezaj koji se nalazi desno od broja 14.. Ima ova plocica i lezaj
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka