Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav svima
Treba mi pomoc.
Crkao mi je akomulator na stilu 2005, koji ima centralno zakljucavanje i fabricki alarm.
Kad sam zamenio novi akomulator vise nije hteo da blinka migavce i da zapisti kad se zakljucava i od kljucava vrata i pali i gasi alarm.
Kad aktiviram alarm (npr ostavim prozor otvoren ) on pisti ali ne onim zvukom kao pre vec nesto izobliceno.
Jel zna neko u cemu je problem???
Probao sam opetn sa skidanjem klema ..isto se desava.
Da li mozda treba da se resetuje komp ili sta vec ? Jel neko imao slicno iskustvo??
Da li moze putem dijagnostike da se podesi alarm?
Skinuo sam i sirenu METE System i zamenio drugom( medjutim ova druga nece da radi uopste) verovatno je kodirana . Prilazem sliku
Sta je sa ovom backup baterijom jel u zivotu?
Sto nemas u vuglu potrazi na googlu!
dali svirena pisti stalno ili kad ti odradis zakljucavanje
Kad skinem klemu alarm se aktivira pisti-verovatno je backup baterija ispravna. Ako je to nacin da se proveri onda bat radi.
Nemam Card Code, da li mi taj kod treba ili poseban za alarm(nemam ni jedan) nisam dobio kad sam kupio kola.
Sirena (alarm)radi samo je izoblicen zvuk.
Znaci kad zakljucavam-otkljucavam kola treba da se oglasi sa piskom al se ne oglasava i treba da se upale migavci jednom kod zakljucavanja i dva puta kod otkljucavanja. Al to sad ne radi. Samo zakljuca kola bez zvucnih i vizuelnih signala.
Kad kola zakljucam na daljinski i ako hocu da udjem u kola sa kljucem(otkljucavajuci) onda se alarm aktivira(pisti).
Sad kad kola zatvorim vrata bez zakljucavanja sam upali zastitu alarm , pa ako hocu da udjem otvorim vrata ona pisti tj aktivira alarm. To nije pre radio.
Nadam se da je sad malo jasnije
Jasno je da nemozes sam da resis taj problem iako je kolega gore objasnio.
mislis u body kompu se moze to srediti? Kako da dodjem do cod kartice?
odneses majstoru da ti procita iz body
atm tuning
electronic key
------------------------
Druze ja mislim da ti tu do programiranja nije vec to sto ti je cudan zvuk to je upozorenje da je nesto otbvoreno a kad je otvoreno onda nece ni da pali migavce nego proveri prekidace na haubi, vratima i ostalo dali rade svoj posao....Poz
Sto nemas u vuglu potrazi na googlu!
Nije nista otvoreno, sve sam isproveravao. Cudan zvuk je kad se alarm aktivira, a ovako ne ispusta nikakve zvukove.
Jel ima neko iz Bg ko bi mogao da mi ocita Card Code iz body kompjutera na stilu i koliko je to bezbedno po komp?
Popravljeno, peglali kroz Proxy i proradio.