Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
kolege sta mislite za ovaj motor jer je dobar ili ne valja koje su mu mane ima vp44 pumpu ubrizgavanja.a jel je bolje sa automatic menjacom ili sa manuelni.
Taj motor ima problem sa Vp pumpom i problem sa bregastom
Bosch KTS 570
najgora styar je kad kazes tdi a trosi mnogo,e to tije taj motor
automatik je dobra stvar ali ima i vek,oko 250k...posle je macka u dzaku
kada znaš za VP44 onda vjerojatno znaš i za sve njezine probleme ,moj savjet ti je da bježiš od tog auta
VP je tu najmani problem...
bregaste..klackalice....glave....
best regards!
a ni veliki servis nije jeftin
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
dobar je taj auto vrhunsko bar sa moje strane sve sam mu mane otklonio....naravno ako ce gazda sa plati sve to.....
@)).....
kazu ljudi bolje imati sina narkomana nego 2.5tdi
bjeziiiiiii to ti je glavobolja,ako to uzmes bices zadnji vlasnik ako doduse ne naleti neko slepi ko se nista ne razume .pozz
Mnogo,mnogo los motor
a6 sa isti motorom trosi po moskvi 16l sa lakom nogom po gasu, neki dilkan ga je doterao koji je cepao auto i ostao bez goriva pri preticanju.. auto je tada imao mozda 25000km, ne secam se vise tacno ali nisu mu priznali kvar. ta pumpa tera na izlazu mehanicku koja ubacuje u usis... motor slab, kao fiat da ga je pravio pre dvadeset godina
svastikin but.....
Loš motor iz prve ruke kažem!
Zavisi odakle gledas. Dva zaredom pred novu godinu i pade kratko zimovanje . Meni su dobri...
ja danas zavrsio jednog.....nije lose..
best regards!
Izgleda dok je njib bice i posla.
za mene dobro auto:)
Zavisi odakle gledas. Dva zaredom pred novu godinu i pade kratko zimovanje
. Meni su dobri...
ko ima para za odrzavanje on ce i vozat to auto, a ko nije bolje ne uzimati
V6 je oko ako je 2003- sve 5, stariji je isto dobar cca 200 tkm a nakon toga bregaste + klackalice + reparacija VP pumpe, pa je opet nekom dobar.