Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Kada ubacuje neznatni dio vode u cilindre a da ne dobije hidro udar ili recimo ako ima vode u gorivu onda je u pitanju para a zna se kakve je boje para.
Kombi ne trosi ulje nimalo. Danas je kod nas. Sad veci ima odstupanje i na 5om cilindru. Saljemo dizne u Milosevo na testiranje a odatle valjda u Nemacku na reparaciju. Tako se gazda kombija dogovorio sa njima u BOSCH servisu.
radi onda te dizne i zavrsavaj posao,normalno je da zna i zbog dizne da dimi slicne boje dim ali vise ide na bjelo nego na plavo ako se ne varam.
Ma razumem te kolega,nego je bilo ulje plave,gorivo,bele ja sam hteo malo da se nasalim fali crna,a to je ostalo voda,ali ok.sory na sali sa moje strane.
drvena kajla je zakon
vezano za boju dima......ako neko zna,zasto stari dizeli i sa rotacionom(v.e) pumpom i sa linijskom dimkaju plavo dok su ladni ako im je paljenje u minusu (kasnije)...iako je motor u perfektnom stanju, sa dobrim diznama
Super ! Rešio si problem . Neka je sa srećom .
Tko Leti Vredi , Taj Vredi I Zimi !!!!
Druga dizna je bila na remontu u Nemackoj i problem je kratkotrajno resen. Sad ne pusi vise ali se pojavilo odstupanje na cetvrtom i petom cilindru.
(ooξξ[][]ξξoo)
Pa zasto nisi uradio sve dizne?
Bosch KTS 570