Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
46 central conv coding -07 ne radi ? nekad radi nekad ne radi dali je dijagnosticki uredjaj problem il nesto drugo proba o sam par puta jednom sam promenio soft coding broj15176 sad hocu da ubacim drugi soft coding broj i nece ima li neko ogranicenje ovaj soft coding ?isto mi neradi i dalinsku kotrolu zaklucavanja idem adaption -10 canal 21 da procitam dalinski pritisnem dalinsko pojavise jedan prepozaeje ga a nekad ne ali nece da save isto probao sam to sa kontaktom da dam pa da pritisnem dalinsko paondak komandu sofersku vrau zaklucim otklcim i opet ga ne zapamti u mjrni blokov 07 cita kad pritisnem dalinsko
Ja sam to isto probavao pa se tako desavalo nekad ne cita nekad cita
ali je interface bio los kvalitet
kada sam sa drugim interface citao i pisao nije bilo problema
u imo kaze da ima kodirano cetiri kluca jel to nesto smeta na dalinski dali to znaci i da ima i 4 dalinski prihvateno treba li se ocisti stari .mogu li to uraditi ada ne diram kkodirani klucevi - VRIJEDNOST NE POKAZUJE AKTUELNI BROJ PRILAGO%ENIH DALJINSKIH UPRAVLJAČA (KLJUČEVA).
0 = Sve memorijske pozicije su zauzete,usaglašavanje dodatnih ključeva nije moguće prije nego što
izvršite čišćenje (oslobađanje) memorije.
1 = Usaglašavanje dodatnih ključeva je moguće.
Započnite usaglašavanje novog/dodatog ključa unoseći vrijednost 1 u polju ″New Value″.
Nema to veze, mogu bit ključevi bez daljinskog. Probaj prekodirad!