Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Ipak zamolio bih za postivanje pravila na forumu u vezi reklamiranja iako odradjeni fap off je lose kvalitete, jer nisu iskljucene greske, pod uslovom da je manuelna solucija ispravna sto i to sumnjam ako podize nivo ulja.
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
bice njemu varijanta OFF da bu zbog podignutog ulja dobije turu pa ga bude gasio iz zaleta kad stopi klipove ....
@)).....
jedno pitanje,jel se ovde radio fap off,onako sto je hteo ili sto je imao gresku posto ne vidim nigde kod gresku,izvini te sto sam malo temu pomerio sa putanje
drvena kajla je zakon
nema regeneracije-nema post-ubrizgavanja pa nema ni nema nafte u ulju, ajd radi se i po zimi da se motor prije zagrije ali je to zanemarivo.
jedno pitanje,jel se ovde radio fap off,onako sto je hteo ili sto je imao gresku posto ne vidim nigde kod gresku,izvini te sto sam malo temu pomerio sa putanje
htio sam fapoff jer troskovi odrzavanja sustava ne opravdavaju njegovu (ne)ucinkovitost, da ne pricamo o stetnosti samog aditiva za okolis kao i procesa proizvodnje tog aditiva,
ne ispustam co2 u gradu al zato kad odem na otovrenu cestu polja i livade jedva docekaju da se moj fap posere, i to je ok, da bas.
Pug 307 2.0HDi 16V 136 FAP rhr siemens sid 803