Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
pozdrav kolegi ovaj auto punto 1.9 jtd 2001g dosao je kod mene danas,auto se ugasi u voznju kad postigne radnu temperaturu ali ne svaki put mozda na 20 kilometra jedan put,i kad ugasi nece da upali 10-15 minuta dok se malo ne ohladi,na dijag greska daje samo p1320 nesinhronizirane radalica i bregasta,zupcasti remen kaze da mu je menjao neki negov drug pre 2 nedelje,vlasnik kaze da ovaj problem se pojavio od kad su promenili remen,spored gresku i moje sigurnost odma sam otvorio da viidim uzubljenje paljenja sve je bilo dobro reperi na svom mestu,vratio sam nazad sve i auto opet posle 15-20 km ugasi i nece da pali dok se ne ohladi malo,ako ima neko od vama slicnog slucaja zahvalan bi bio na vasem savjetu .hvala vam unaprijed
Probaj ga upecati kada ne pali da mu pogledas parametre brzine motora pri verglanju! Imao sam par slucajeva na tim motorima da hoce da rikne senzor radilice
Bosch KTS 570
Senzor radilice 100! Promeni i vozi!
sutra kad ce da ugasi provericu to pa vam javim hvala vam puno postovani ,pozdrav
Ne mora biti senzor radilice . da li je menjao i pumpu za vodu. ako jeste morao je skinuti i remenicu bregaste pa ako je nesto ispod nje ostetio (Senzor polozaja bragaste ) moze se desiti i da nije dobro vratio remenicu bregaste ili je cak prezupcio motor. Hoce i kajlic na remenici da je polomljen pa da zeza tako...
Zadnja izmjena od Jastrebov (16-08-2014 16:34:45)
Tko Leti Vredi , Taj Vredi I Zimi !!!!
ugradio sam novi senzor na radalice i eto auto ide dobro nekoliko dana videcemo koliko bi to trajalo....... hvala vam pozz
Slična situacija sa JTD.ubacimo drugi motor (stari je bio koma),nekad pali nekad ne....skinem senzor sa starog motora ista stvar.dok nisam stavio novi i mir .prokleta koincidencija.