Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
radi se o RangeRoveru 2.5 td 1998 godina ujutro normalno upali ali kasnije ponekad ne vergla i pokazuje na displeju da je motor blokiran ,vjerojetno ne oćita ključ ,probano i sa drugim ključom ista stvar .auto još nije kod mene pa me zanima imali tko kakva iskustva sa tim i gdje mu se nalazi immobox kutija .postoji li opcija immo off za njega ?
Ja koliko znam taj model to godiste ima blokadu paljenja preko daljinske komande. Ako ga ne otkljucas preko daljinske on nece da pali....
ATM chiptuning Balkan +38269495496
Bas kao sto Vlado kaze, ako se ne otkljuca daljinskim nema paljenja. Ja sam se patio sa svojim Range-om, moj ti je savet da pomeris suvozacevo sediste i pogledas racunar ispod njega garant gubi napajanja jer je potopljen u vodu. To se desava kod njih jer se zapuse odvodi od sibera. Inace sledeci stadijum je gubljenje koda a on se programira okretanjem kljuca u bravi vozacevih vrata, s tim sto ti je potreban cetvorocifreni kod. Srecno
Covek se uci dok je ziv!!!
daljinsko centralno radi i uključi se alarm kad je zaključan a da se kontakt tako da nije do toga ,izgleda da je nešto već rađeno jer kad i otpojim zavojnicu
ključa auto pali (kod mene svaki put) Kod ECU je izgleda spojena nekakva kutijica vjerojatno emulator ,probaču dati ECU na ispitivanje pa javim ,Hvala na pomoći.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka