Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
posto su danas na forumu samo teme o peugeotima,evo i ja da postavim jednu Doslepali mi juce 307 pao napon i otisli podatci-standardno.Uradjena prijava kljuceva,telekodiranja u svim modulima itd,uglavnom sve sto ide.Ostao taj problem da kad se skine kontakt i ostavi da se uspava bsi,pri ponovnom davanju kontakta na displeju ispise eco mod activ.Auto upali normalno samo sto blicnu svetla pri paljenju,ima sve funkcije,nema gresaka ni u jednom modulu.Ako ga upalim pre uspavljivanja bsi-a nema poruke na ekranu. Moja sumnja pada na bsi ali da priupitam,mozda je neko imao slican problem
mislim da negdje u kodiranjima imaš opciju isključivanja eco moda ,sad neznam dali se može isključiti trajno ,probaj provjeriti
nisam nikad naleteo na takvu opciju,ne verujem da su tako nesto predvideli.
Ja to nista ne bi dir'o
Nailazio sam na opciju za podešavanje vremena nakon kojeg ide u eko mod, bude i opcija za isključivanje za aute koji su u salonu dok su još u prodaji.
Udji u konfigurisanje bsi ,customer option i tu imas da podesis normal,eco mod i slicno.Sve zavisi kakav je bsi,u nekima nema te opcije.
nema ovaj u konfig. nista vezano za eco mod.Ne bi stranci smetalo to sto ispise na displeju,ali je problem sto blicnu svetla pri paljenju i zakucaju dole sve skale na sekundu.Mada, kad cuje da mora izbrojati cash za bsi,pa jos za virgin, pa kodiranje mozda ovako i ostane.
Pogledaj premostni osigurac jel ti na client u BSI-u i pogledaj u parametrima da nije u shipping mode...
Sto nemas u vuglu potrazi na googlu!
Eco mod moze da aktivira i kad vidi pad napona ispod dozvoljenog, proveri ti druze akumulator na njemu, neka me kolege isprave ako gresim.
Covek se uci dok je ziv!!!
hvala druze na sugestiji,ali to se prvo gleda u ovakvim situacijama,tako da nije aku,napajanja bsi,masa...
je napisao skrivenu poruku za korisnika: misa015
je napisao skrivenu poruku za korisnika: kele
Ja bih uradio ovako kao sto kaze kolega Maybach,jer kada je u park modu kazaljke se tako ponasaju
nije to jer bi se ponasao svaki put isto,a ne da se ludira 5 puta a sesti i sedmi sve bude normalno,pa posle opet brljavi.Ovde je problem u bsi-u ali je odvezen auto tako jer musterija nece dalje troskove.