Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
pozdrav,problem je sto je iznenada prestalo raditi centralno/daljinsko zakljucavanje,nece ni daljinac ni na kljuc ni unutar auta na prekidac.
osigurac je bio crko al posle zamjene ne radi ni dalje sad je pitanje dali moze biti do cim modula tj dali uopste ide preko njega centralno,osigurac je neko stavio od 5 A a vidim da ide od 25 A al nije vjerovatno dzaba crko,ako moze mala pomoc jer dosad nisam se susretao sa cim modulom.
Ne bih rekao da je do cim modula, barem centralna ne ide preko njega, daljinsko da.....
imas li kakve smjernice odakle da krenem,da je neka zica pukla na pregibima radilo bi makar iznutra centralno zakljcavanje.
po AD multifunction control modul 2 se nalazi na tabli sa osiguracima u gepeku i preko njega ide central locking ali nevidim gsje je na tabli dali je integrisan il ne.
2004 je astra,1.6 benzin.
je napisao skrivenu poruku za korisnika: mb73
kopco sam opcom u startu greske su bile prisutne i nedaju se izbrisati znace stalne a u vezi su za unlock/lock
nasao sam potrgane sve zice na pregibu zadnjih lijevih vrata ali nisam dobio odklon kvara osim sto sam dbio da radi osvjetlenje tablica to takodze nije radilo a nisam naveo.
nastavit cu ronit pa cvu vidjet sta ce biti,opel tis imam na laptopu a nije mi tu u servisu a bosh mi se zajklucao.
je napisao skrivenu poruku za korisnika: miskovolvo
si nasao kfar kolega
pali li migavce kad stisnes zakljucavanje na kljucu.Ako pali poizgorevali ti motori brava...
je napisao skrivenu poruku za korisnika: misa015
ja skoro imao ovaj problem na astri H,isto osigurac crko i sve cuti ne javlja se.Zamenim osigurac nista,poskidam sve tapacire kad tamo imam sta da vidim.Sve do jednog motorcica se istopili.Kasnije sam zamenuo motore brava i nasao uzrok itd.
mozda je i na ovim zadnjim desnim crkao motoric vidjet cu kad ga opet budem radio a na tim vratima sam vec jednom podavno krpao zice i radila su sad su opet pokidale se al sad kad sam ih pokrpao nece da zakljucava pa moguce i da je moric crkao.