Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1 2 SljedećaObrnuti redoslijed poruka
Pozdrav , imam mali problem naime crkla mi je graficka na racunaru i posle zamene iste ne mogu da pokrenem ELSU izbacuje '' nicht lizensierte version '' , e sad da li ima neka fora da se pokrene ili moram ponovo da je instaliram sto mo je iskreno malo mrsko.
Probaj napraviti novog "usera" ili "benutzera" ako i dalje bude zezalo instaliraj nanovo samo okruzenje ELSA-e datoteke vozila ostavi ne moras to brisati
FORD & MAZDA-Dijagnostika & Kodiranje (IDS & WDS)
FIAT,ALFA ROMEO,LANCIA-Dijagnostika & Kodiranje (EXAMINER & Multi ECU Scan)
VW,AUDI,SEAT,ŠKODA -Dijagnostika & Kodiranje (VCDS&VAS 5054A)
RENAULT -Dijagnostika & Kodiranje (RENAULT CLIP)
Ima neko link za skinut Elsu na naški da radi?
Zadnja izmjena od SDI_racer (14-09-2015 12:17:35)
ja bi trebao obnoviti elsu ja imam 2009 god.vec mi fali za novija kako to ide
Deinstaliras tu koju imas a instaliras noviju verziju.
Dobra fora, ha ha
postavi njoviju da skinem pa da instaliram
Trebao bi reinstalirati sistem jer se sporo dize a neda mi se radi else i drugih programa koce ih ponovo hebavat bolje vako nalo pricekat
Imam sličan problem i k tome mi crkao eksterni disk na kojem su mi instalacije
Sto je dobra fora ha ha ?? Iz iskustva znam da je najbolje deinstalirati predhodnu verziju, počistiti komp i reg.fajlove i instalirati novu verziju. Uvek proradi iz prve i kako treba.
Dobra fora, ha ha
Sto je dobra fora ha ha ?? Iz iskustva znam da je najbolje deinstalirati predhodnu verziju, počistiti komp i reg.fajlove i instalirati novu verziju. Uvek proradi iz prve i kako treba.
SDI_racer napisao:Dobra fora, ha ha
Dva sata instalacije su mi obično problem, a ghost image od 3-4 sata i veči
Pa Jel baš niko nema provjerenu instalaciju da radi?
Pa kako,to je na 5 dvd-a.
Toughbook nije baš brz
Pa kad je nešto neophodno onda ni 10 sati nije mnogo (po mom mišljenju)
OBD3 napisao:Sto je dobra fora ha ha ?? Iz iskustva znam da je najbolje deinstalirati predhodnu verziju, počistiti komp i reg.fajlove i instalirati novu verziju. Uvek proradi iz prve i kako treba.
SDI_racer napisao:Dobra fora, ha ha
Dva sata instalacije su mi obično problem, a ghost image od 3-4 sata i veči
Jel ima neko torent da skinem Elsu koja provjereno radi da ima hrvatski?
Može PP i plaćam!
Zadnja verzija multijezicna je Elsa v5.2_02.2015 velicina ~70Gb
gdje skinut
OK 70 GB, gdje skinuti ili kupiti?
evo za vw,dacu vam i za ostale aute ove grupacije ako treba.Samo da kazem ja ovaj program ne koristim i ne pitajte me kako se instalira i slicno.Jednostavno imam pristup fajlovima i delim ih...
i audi
Može li i za ostale
Sa tih torenta ta Elsa nece proraditi, potrebna je prepravka fajlova i data-baza
Ne bih da ti protivurecim bez argumenta posto sam vec rekao da nisam instalirao programe.Reci cu nesto u sta sam siguran, a to je da sta god sam uzeo od ovog izvora sve radi pefektno bez ikakvih prepravki.Ako ima nekakav problem nek kazu SDI i DLedo stavicemo druge torrente.Sad nisam u mogucnosti,za dan dva cu postaviti i ostalo iz ove grupacije.pozz
Sve radi, misa15 ne postavlja falše Torente
Stranice: 1 2 SljedećaObrnuti redoslijed poruka