Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: Prethodna 1 2Obrnuti redoslijed poruka
ok.......ali kad ocu iskopirati memoriju iz bcu-a a unutra se nalazi 93c66 a imam willema on mi nudi dvije opcije....8 i 16 bitni zapis i koji je sad pravi u toj memoriji? a onda mi jos ostaje kljuc za iskoprati..ima li tu kakvo rijesenje osim kljucar?
16-bitni
ok.......ali kad ocu iskopirati memoriju iz bcu-a a unutra se nalazi 93c66 a imam willema on mi nudi dvije opcije....8 i 16 bitni zapis i koji je sad pravi u toj memoriji? a onda mi jos ostaje kljuc za iskoprati..ima li tu kakvo rijesenje osim kljucar?
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
hvala....sad znam pokoju stvar vise i nadam se da ce sutra punto napokon zapaliti jer mi ga je vec puna kapa.......
pogledaj još i verziju HW i SW, ako nije ista verzija mozda nece ni raditi u tvom bcu njegova memorija
a jesu zakomplicirali taj ecu......a moze li se skroz na njemu napraviti immo off tako da vise netreba ni kljuc ni bcu...?
zašto prvo ne proèitaš datasheet pa malo sam zakljuèiš...da...postoji...tmpro2
probao sam danas iz jednog puna iscitati ecu i staviti u svoj ecu....hw su isti kao i sw ali moj ecu nece prihvatiti taj software napise nesto kao wrong initialization....znali neko u cemu bi mogao biti problem?
Stranice: Prethodna 1 2Obrnuti redoslijed poruka