Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozz drustvo, nije me dugo bilo, mislim tu sam citao sam ali nisam ucestvovao.
Imam cudan slucaj sa pug 307 tj jednim od njih dosao jos jedan u vlasnistvo.
Ovako da olaksam crni i sivi lakse objasniti. Problem se javlja kad sivog otkljucam zadnji brisac radi inerval ajd to je ok mislim nije ok ali znam problem imao sam to na crnom gresku voda i mast prave kontakt dok se neocisti neslozi nece stati ali ako ja crnog otkljucam daljinskim sivi pali brisac iako je zakljucan kljucevi ni blizu znaci reaguje na otkljucavanje crnog ali samo brisac :D
Dok sivi kad koristim daljinac na crnom sve ok nema promjena
Jel moguce da bsi fata i ostale frekvencije a kako je brisac ajmo reci u spoju da dobija implus na tudje kljuceve
Hvala
Notebook Maniac
Al' si ga objasnio, svaka ti cast.
Ne mogu ti pomoći, ali ti zavidim na tim pugovima. Pa tebi nikada nije dosadno!
@drz nezz kako nisi skontao kljucem jednog aktiviram drugog tj upali mu brisac a obratno nema problema
@stratos a ljudi su cudne biljke sa cudnim prohtjevima ali sa konstantnim zanimljivim problemima ni jedan do sad nije bio bez cudna ponasanja.
Notebook Maniac
stvarno imaš sreću na čudne kvarove na peugeotima ali za ovakav slučaj treba imati dva 307 crni i sivi ,pa neznam ima li još netko takvo iskustvo:)
Mislim da ti je ovaj sivi ljubomoran na crnog pa ti se javlja cudnim ponasanjem ili se resi jednog ili napravi taj brisac
Sto nemas u vuglu potrazi na googlu!
Rijesen probem tj motor je dobio vode kraj osovine, kasu ili smjesu je napravio sa mascu i spoj pravio. Sad je to ok.
Notebook Maniac