Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Da li neko ima katalog za Passata B6 2003. Unapred Hvala.....
kakav katalog ti treba
atm tuning
electronic key
------------------------
i meni isto treba bilo kakva literatura za njega 1,9 tdi 130 ks 96 kw,ali nista ne mogu da skinem nikako da postanem zasluzni clan,ne znam o cemu bih pisao u postovima ,osim da imam nekih problema ,a za sada ih nemam,samo bih voleo da naucim nesto vise,prvenstveno o mom passatu ,imam onaj katalog i servisnu knjizicu ali sve je na nemackom ,ne mogu ni rec da rastumacim,samo gledam slike
ma sve sto hoces da saznas pitaj ja bas imam tog pasata pa reci sta te muci a u ostalom mozes naci i na netu sve sto te interesuje .a u ostalom ti kataloski podaci su vecinom za servisno odrzavanje i opravke za servise i mehanicare tako da za pojedince koji znaju malo o autima i nije od neke koristi
Zadnja izmjena od koyot (13-09-2009 12:12:14)
atm tuning
electronic key
------------------------
ja sam vlasnik tek nekih mesec dana,nosi oznaku high line ,ima automatski menjac ,triptronic,zato sto sam samo njega hteo i nasao sam ga,koliko je to pametno ne znam ali mi je za sada lepo,nisam mehanicar ali raniji auto ,pezo takodje dizel znao sam potpuno ,sto kazu u sraf,na ovom jos uvek ne znam samo sam gledao filtere za vazduh i klimu,pa sam zato i hteo da skinem neko programce ,nesto kao auto data,jer pretpostavljam da ima sheme gde se sta nalazi kako ga najbolje odrzavati i slicnopotrosnja mi je solidna ,na otvorenom recimo 5-6 po bordu ali u lokalu i 10,zanima me na primer i gde sipati eurodisel,ima li to nekakve veze ili ga svi dobijaju preko NIS-a
pa automatitik trosi malo vise a tip tronik je dobar dok ide samo je skup za odrzavat .redovno mijenjanje ulja i filtera u mjenjacu i nebi trebalo biti problema
atm tuning
electronic key
------------------------