Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
imam skodu feliciu 2001g,èovjek nema niti jedan kljuè,sad je kupio nove brave i kljuèeve,treba ih prilagoditi ,ja imam vagtacho i proèitam podatke iz procesora,to je immo prve generacije,ali ne mogu proèitati pin,imam još i can comander i vag eepromer ali s njima ne mogu ni podatke iz procesora proèitat
tu je sadržaj sa pinom u immo boxu unutra je motorola moraš podiæi motorolu i isèitati sadržaj .Kada nemaš orginalan kljuè koji je sparen comander ga ne èita
Od kada sam sebe uhvatio u laži nikome više ne vjerujem
sorry, ali šta to znaèi podiæi motorolu ,odlemiti,ili proèitati sa nekim drugim ureðajem preko obd-a
drug to ti znaci da ces morati odnijeti immobilizer kod nekog ko programira pa da ocita sadrzaj tvog immobilizera i da ti ga da u medjuvremenu da napises podatke sa immobilizera pa da se vidi sta da se radi kljucevi ili immo off
UCOT - Universal Code Off Tool
sorry, ali šta to znaèi podiæi motorolu ,odlemiti,ili proèitati sa nekim drugim ureðajem preko obd-a
ne može se proèitati pin preko OBD ako nemaš kljuè od tog imobilizatora,dakle immobox van i proèitati hc05 motorolu
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka