Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Imam astru koja vergla a neæe da upali. i stalno treperi lamica sa automobilom i kljuèem. Auto je jedne noæi bio bez akumulatora. Da li neko zna šta može biti problem?
Imam astru koja vergla a neæe da upali. i stalno treperi lamica sa automobilom i kljuèem. Auto je jedne noæi bio bez akumulatora. Da li neko zna šta može biti problem?
proveri dal ti ide gorivo dali cita kod od kluca itd zakaci na diagnostiku pa vidi koi greski pokazuje
Provereno ne èita kod od kljuèa. Da li moram da menjam kljuc i imobilajzer ili može neko repogramiranje koda?
Zadnja izmjena od zeljkomar (12-01-2010 15:14:55)
mislimda moze ako imas pin od auta
atm tuning
electronic key
------------------------
nemoj previše verglati, probaj posuditi ECU od nekoga i probaj s njim upaliti auto...i ja sam imao isti problem i bio je ECU u pitanju....nemoj verglati jer možeš skorz spaliti zaštite na elektronici i ode ECU.
Sa op-com mozes iscitati pin koda iz istrument tablu i probas ukodirati kljuc
Sa op-com mozes iscitati pin koda iz istrument tablu i probas ukodirati kljuc
Da li si to probao, pa govoris iz iskustva ili onako odokativno nagadjas?
op-com drzis do sebe a upom citas TMS u immo,
ovo je sala,
jedino ako misli iscitati sadrzaj eproma pa ako zna gde je lokacija pina.
Zadnja izmjena od marsher (13-02-2010 11:03:18)
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."-Einstein
ne znam koja to astra G ima pin u instrument tabli...
U pravu si, moja greska,mislio sam na immo, nisam probao do sad, dali se moze opcomom iscitati sadrzaj immo-a, na to sam mislio
Zadnja izmjena od marsher (13-02-2010 11:50:43)
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."-Einstein
moja greska nisam video gore da se radi o astra G
bosch pumpa
electonika
Zadnja izmjena od kiredelcevo (14-02-2010 01:15:32)
U pravu si, moja greska,mislio sam na immo, nisam probao do sad, dali se moze opcomom iscitati sadrzaj immo-a, na to sam mislio
Ako je vec jednom ukucan pin kod u immo onda se moze procitati sa op-comom.pozz
Kire, vec je napisano da ne cita transponder kljuca.
klucot moze da ne go cita i ako e elektronikata vo prasanje!
Pred nekoe vreme imav problem so astra so pumpata!
Na dijagnostika nisto ne pokazuvase,predhodno bila kaj nekoj drug majstor,bese so prazen akomulator,a gazdata na kolata kaza deka sa je vlekli-slepali i ne e sakala da zapali!
Isto klucot trepkase!
bese kvarot vo bosch pumpata!
na tamu znaes kako ide!
ako ne cita transponder trebalo bi biti greske i u immo i u ecu.Mozda je to drugi slucaj ako je elektronika pumpe vukla jaku struju a akumulator sa salbim kapacitetom pa da se tabla brljavila zbog pada napona.
ako ne cita transponder trebalo bi biti greske i u immo i u ecu.Mozda je to drugi slucaj ako je elektronika pumpe vukla jaku struju a akumulator sa salbim kapacitetom pa da se tabla brljavila zbog pada napona.
Zdravo Marsher!
Jas doagam vo Skopje sekoja nedela,ako sakate kako mozam da stapam vo kontakt so Vas,barem da pieme po edno kafe?
Kire!
Zadnja izmjena od kiredelcevo (15-02-2010 02:06:18)
kako resiti elektroniku bos pumpe cuo sam da ima fora ako neko zna neka posalje napm
odpeljaj to kod majstora,ali najdugotrajnije riješenje je druga pumpa sa elektronikom
Zadnja izmjena od tomy.virje (06-03-2012 00:15:37)
Bratanac.imas dva dan ovde radnog staza,a vec trazis foru,i to dobru,nema ljutis,ali polako,treba zasluziti
kako resiti elektroniku bos pumpe cuo sam da ima fora ako neko zna neka posalje napm
sto mu nedate foru, nek prelemi elektorniku, to ce sigurno pomoci, kad drugi puta crkne onda ga uzmete za dupli rad i gotovo......takve ne treba stediti
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein
Prodam ti ja foru za 200€ ak hočeš. hahaha
EH radit samo elektroniku je kratko psihološko rješenje na VP44. Onak budeš sretan al samo na kratko.