Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
pozdrav
imam pitanje uvezi vito cdi-a ustvari ovo mi je vec drugi u tjedan dana u radioni koji ima gresku maf da je signal previsoki a oba dva auta uopce nemaju maf.linija je 638 jedan je 2.2 cdi a drugi 2.0 . oba dva idu normalno vuku normalno i sve. zakaj onda imaju te greske ili moj tester ne cita dobro?
hvala
Kolko znam nema niti jedan maf, bar kolko sam ih ja prešarafio nisam niti na jednom našao !
kojim testerom èitaš ?
Ne pitaj me ono što ne znam !
atal, ne nema maf to znam i ja ali mi greska pise . inace mi ne laze tester bar jos nije do sad.nema veze to sam tak usput..mozda imaju feler nekakvi
Hm samo 2 puta sam kopèao mercedese na Atal (sprinter 312) i normalno je bilo, možda je greška u softveru Atala ?
Prikopèaš mojeg vita kad dojdem u zg, da vidimo jel i na njemu kaže maf , a usput mogel bi mi netko tu s foruma promjenitui semering na radilici prednji, veæ mi 6 mjeseci curi, neda mi se
, stvarno sam ljen ili zato kaj nemrem raèunat sam sebi
?
Jel smo svi majstori takvi prema svojim autima ili ?
Zadnja izmjena od predingli (12-04-2010 21:47:11)
mozda laze kaj ja znam , svejedno hvala. kad dodes budemo probali a sto se tice majstora i njhivih auta ... znas kak ono ide da da "šuster ima uvijek najgore cipele"
pozdrav
Zadnja izmjena od krpic (12-04-2010 21:50:45)
jel moze ovak....ja tebi promjenim semering na vitu a ti meni slozis punta koji je rastavljen jer je bio razbit....
jel moze ovak....ja tebi promjenim semering na vitu a ti meni slozis punta koji je rastavljen jer je bio razbit....
He he nebi išlo, opet moram bez love raditi , nema zarade
ali hvala na ponudi
a ja sam se ponadao da ce mi netko sloziti punta....
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka